Přejít na výpis diskuzí

Julian Záhorovský

OSOBNOST 31.12.2006 
140 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je, tebe...
  • Ste vadny..

Pro buzik a spol. ... Umite jenom urazet a blbe kecat?Vy ste snad nejlepsi, nejhezci a nejlip zpivate, je to ubohy takle hnusne jenom napadat...Ja ho nakneuctivam, ale rozhodne nenavidima v zivote by me nenapadlo sem psat takovy blbosti, jako ze je to buzik...Dyt je to kravina..achjo ;/ Je mi vas lito...
  • pro juliána

julián je pěknej super ale zpívat neumí ten jeho novej klip je hrůza!!!ještě při tý kytaře!!!!!
  • Vubec

Já už nevím, co se těm všem holkám na tom Julianovi líbí!!! Mě se teda vůbec nelíbí a to jsem holka :-) Má příšerný účes, strašně velkou hlavu a ksicht nic moc, nezajímavý....a ten zpěv taky nic moc, ten klip je dost hrozný, jak si tam jen tak sedí a zpívá dost průměrnou písničku.....fakt nechápu, jak před ním mohla vypadnout třeba Petra, která zpívala o hodně líp!!
  • Achjo, vy ste fakt ubohy...Ja sem nikdy nak extra nefandila Julianovi, jen sem si rekla, je peknej...Moje SS byla dycky Aneta...Ale to, co tady pisete urcite neni pravda, Julian nezpiva nejlip, ale taky ne nejhur..Je hezkej a to se musi nechat, myslim, ze se nedostal do desitky jen kuli mladejm pubertackam, myslim, ze hlasy mu urcite posilali i starsi...To, ze mu zavidite, je vas problem, on nemuze za to, ze vypada dobre a ne jako vy, ale proc si to vylejvate tady, to normalni clovek nepochopi...Ja fakt obdivuju vsechny, kdo se dostal do prvnich deset a kritizovat nemuzu nikoho, vsichni byly dobry a to se musi nechat..
  • julda

větší vůl není nezazpívá ani notu
  • Byla jsem na tvém koncertě ve Veselí nad Moravou.Skvělíííí!!!!!!!!
  • vely řvoun

zdarec řvoune jak jde život zdar ja už padam musím jit se učit mame hodně učení zitra je pernej den poslední hodina je delepis a hned ponem mám kroužek a tam budu zpívat ve městě v Olomouci !!!! tak zdar jdu se šprtat
  • Baby Je Boží!!

Julian je ten nej kluk na světě!Věřte mi ten to dotáhne hodně daleko a ještě ukáže všem ,že je stokrát jepší ne nejakej Issa!
  • Poptávka

Ahojky Juliáne,Je pravda že si Šárka Vaňková obarvila hlavu na hnědo?Teda na tom jejím klipu to bylo vidět,prosím odpověz mi na E-mail máš ho pod autorem nahoře,děkuju!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit