-
jakubisko
Podla mna jeho filmi nemaju chybu.Aj ked ta batoricka neni taka ako si to iny ludia predstavuju.Knihy od Niznianskeho opisuju batoricku ako krvilacnu zmiju jeho knihi o nej su vazne strasidelne.Film je este lepsi najskvor opisuje Elizabet ako dobru liecitelku ale potom to zacne . Neni to najstrasidelnejsie.Jakubiskova tvorba je velmi ziva a to sa mi na tom starsne paci.Je pravda ze tych filmov za tych 70rokov natocil velmi vela podla mna by si zasluzil cenu a to nie hocijaku.Cenu zasluzileho umelca tusim ze ma.Jeho filmi sa daju pozerat . Dufam ze este natoci par takych historickych napriklad o Bosnakovej by nebolo odveci.Ja jakubiska obdivujem. *15* *15* *15* *15* *15* -
NAJHORSI REZISER
Nechapem, kde dal tento "reziser" do filmu Bathory tolke miliony, v tom filme ich neni nikde vidiet...Hodnotil by som to ako "hovadina ála Jakubisko"...ako aj ostatne jeho filmy. Ani jeden z jeho filmov nedosiahol a ani nedosiahne take kvality aby sa zapisal do dusi a mysli divakov ako su to napriklad filmu PANA rezisera Jana Sveraka...o nich sa nikd ynehovorilo, ze su najdrahsie ale tak divacky uspesny film Jurko nikdy nenakruti. A robil z toho velky humbuk, vsetko bolo vyvolane umelo...navstevnost kin, predrazenost vsetko. Jeho praca pre mna nema ziadny prinos co sa tyka tejto umeleckej sfery. Vsetky jeho filmy su rovnake, vsade ma nespecifikovane vyjavy (asi sa mu cez den zapari hlava pod tym klobukom a preto sa mu v noci vselico sniva). Tak Jurko, prajem ti aby ti tento film ukradli este aj 20 krat...aby ti nezarobil ani cent..prajem ti to! -
Re: je dobry
Dobrý je za 3. *5* -
je dobry
je dobry