Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju prej :D :D :D :D
    • Nežárli na něho,je nejlepší..;)
      • Lucinečko,Lucinečka je moje přezdívka,tak si vem jinou!!!!! A Justyn je,ani nechci říct co...
  • didlinka-evicka
    Všechno nejlepší!:-)
    (ano, nejsme blbí. víme, že se tady Justin nikdy nepodívá. ale tohle je snad největší Justinův profil na českých stránkách, a je tradicí, že tady každý rok na jeho narozeniny symbolicky popřejeme všechno nej.)
  • Happy Birthday *4* *14*
  • Hele já vím že můj koment vás možná trochu namíchne,ale proberte se.Tohle je jen jeho profil,kterej nějaký uživatel založil,ne jeho osobně,takže jak tady píšete vaše ,,Miluju tě" apod.tak to píšete v podstatě tomu co stvořil tenhle profil.To za prvý a za druhý.Milovat je bud silný slovo nebo je to až moc velký fantazírování a bacha,někdy takovýhle představy mohou vzejít a v trestný činy.Radši se proberte.Jo beru ho mít ráda jako dobrýho zpěváka(i když do nich nepatřím ale beru to) to je normál ale bykřikovat do světa JÁ HO MILUJU je moc,to sorry
    • didlinka-evicka
      ano, nejsme blbí. víme, že se tady Justin nikdy nepodívá. ale tohle je snad největší Justinův profil na českých stránkách, a je tradicí, že tady každý rok na jeho narozeniny symbolicky popřejeme všechno nej.
      Přece jenom, každý má nějakou úchylku. Tvoji radši ani nechcu znát.:-D
      • Nemluvím o všechno nejlepší ale výkřicích ,,JÁ TĚ MILUJU" :D to je magořina
  • Justine přeju vše nejlepší k narozeninám!!!!Seš nejlepší zpěvák a úžasnej Miluji tě!!!Justine wish a happy birthday!!You're the best singer and amazing I love you!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* Je mě teprve 12 ale jsi můj idol.I dyž to asi každé!! *14* *14*
  • Happy Birthday Justin *1* <3 <3
  • Happy birthday Justin. I LOVE YOU. Sweet 18 *14*
  • Vše nej Justine *14* *14* *14* *14* *14*
    MILUJU TĚ
    Krásných 18
  • Justin Happy eighteenth birthday *2*
  • všechno neeeej miluji tě *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit