-
Justin je uzasni a aj jeho VSETKI pesnicki
-
-
mas pravdu ale kebi sa nezmeni z hlasom tak je ako zena ale zmenil sa zmenil sa mu hlas takze ho mam rada a nech si to uzie zo selenov lebo uz taku nebude mat vo vsetkom lebo selena je krasna a ma aj hlas taku nenajde cmq nech vam to vidrzi *14* *14*
-
ja viem mas pravdu sestra moja zanetka sme do neho obi dve
-
-
Justin ja ta milujem ale nie viac ako LEONARDA DICAPRIA *14* *1*
-
Ahoj justine .. dělám na tebe prezentaci ve škole.. nechtěl by si přiject z Kanady do Čr .... ?? aby tě všichni viděli ?? =D víš co jako ;D
-
ahoj justine pošli mi svoji adresu míše kamaradce ze skoli na koužku a i mě adele prosímtě dík *14* *14* *14* *3*
-
Já mám justina biebera moc ráda miluji ho posloucjam jeho pisnicky proste se mi libí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILUJI HO *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
I love Justin, together we have a lot of private things *3*
-
Justin je nádherný.Keby si ma vybral za zenu.
-
A nevíte kdy začal zpívat?Prý ho objevil na začátku jeho kariéry na youtube nějaký producent. *4* *4* *4* *3* *15* *2* *1*
-
-
Jo objevil ho Scooter Broun a bylo mu asi tak 12 let...přestěhoval se do Atlanty a začal nakrávat s Usherem a LAreadrem :)
-
-
Mě se teda Justin moc nelíbí,má naušnici a tetování komu se zdá roztomilej to vážně nechápu má hlas jak ..... ale nic proti vážně nic možná to vypadá že proti němu něco mam ale vážně nic některý písničky má hezký. *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
mam ho moc rada,celu izbu mam celu polepenu s plagatmi justina je moc pekny a mam aj original podpis a bola som na jeho koncerte bolo to super cool a teraz mam VIP vstupenku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a mam asi 59 knih justin biebera to je moj idol na ktoreho len tak lahko nezabudnem ja to moja laskaaaaaaaa!!!! :D :D :D :D :D :D *14* *14* *14* *14* *14* *14*