Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je nejlepšíííííí muck *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miluu ho je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • Milují ho !! jsem ním posedlá.. I love JUSTIN BIEBER *14* *14* *14*
  • ahoj
  • fakt ho nemusim
    • Ďakujeme za tvoj názor?! Ak ho nemusíš, neoxiduj tu. fuck :D *6*
      • Tak hele. Tahle stránka není jen na komenty typu: Oooh on je tak rozkošneej! Prostě ho zbožňujuu!!. NE! Tahle stránka je na to, aby lidi psali své názory. A když ho někdo nemá rád(jako jsme třeba já) tak to klidně můžu napsat ´: "jděte se vys*at s těma vašema posedlýma řečma! Prostě je to trapný!" Prostě ho někdo má rád a někdo ne!;))
        • ale rozkošnej fakt je kdo souhlasí ?
  • *14* já mam rada jeho pisničky a jeho taky jeho.Je super.Myslim si že je to věc nazoru někomu se líbí někomu ne .Já patřím k těm k terým se líbí JB. *14* *14* *3*
  • Strašně tě zbožňuji, :) obšlehl sem od tebe účes. :) Seš fakt BEST. :** Chci být jako ty. :) Zbožňuji tvůj nový klip, si tam úžasná ...:)Vím, že vztah se Selenou je jen fake :) čekám na Tebe baby... :***
    • On nie je gay (ako ty:P). Jelena nie je FAKE. *3* Ale pokojne ostaň v tej domienke... :)
      A je to ON nie ONA! Kkt.
      " Zbožňuji tvůj nový klip, si tam úžasná "
      wtf?!
      • Souhlasím
  • ahoj justine moc se mi líbíš mám tě ráda a selenu také ale nejdřív jsem jí nesnášela moc se mi líbí písen baby tak a to je asi všechno ahoj moc tě miluji *14*
  • Dooost trapny s tím vyznáním lásky,,.. Hele buď je někdo kdo Justina miluje a nebo někdo kdo ho nemiluje... Já osobně jsem tak na hraně.... Ale takový pupky co píšou jak ho milujou je děsný a ti co ho tak pomlouvaj je ještě hirší... Prostě nechápu !!!! *7*
    • Přesně. Justina NESNÁÁÁÁÁÁÁÁŠIM!!!!!!!!! Je to teploušek!!
  • MILUJU jUSTINA ALE ON PRÝ MÁ PÍRSING PROMINTE NWM JK SE TO PÍŠE ALE ... SELENA GOMEZ A JUSTIN BIEBER JE TO PRAVDA... I LOVE :(((( BE ME Miley Cyrus :popová star :p I write to know that I sing very best all the time but I'm not a celebrity you love thank you with love miley xxx ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit