-
Justínek
Ahoj holky poslaly by ste mi tu adresu taky do vzkazníku děkuji moc....Jinak Justin upa nadhernej a nejlepší spěvak určo sním musí bej sarnda podle toho co sem viděla na youtube mno prostě kluk jakýho by si každá holka přála že mam pravdu?...ja ho prostě miluji <3***
=*I love you justin <3 je dokonalejjj milovanost jeho největšíí....tak ahuj a mějte se tu a nezapomente mi to posla do toho vzkazníku děkuji moc holkyy tak zas někdy...=D *14* *14* *14* *14* *14* ja se zneho zbláznim jak ho mám ráda*15* *14* *14* *14* -
-
Re: Justínek
Holky jak to tu pisete tak to mate dobry jenže jedina svas co si ho muže užit jsem ja. ja s nim totiž chodim.poznali jsme se jak sem byla na prazdninach v americe.ale drzime to v tajnosti takže pssssst -
-
Re: Re: Justínek
nemuzes s nim chodit.on nechce češky!!!on ma v americe mnoho hezcich!!!to ti nesezeru!! *1* *13* -
Ehm.. *15* -
-
Re: Re: Re: Justínek
haha ty ji veris ukcana jak moje boty twl
-
-
haha moooooooooooooooooc vtipny haha a mas pro nas dukaz ja ti teda NEVERIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
-
-
Re: Justínek
Tak to nejsi sama holka já z něho upe nemůžu. Je tak krásnej *14*
-
-
:-*
prostě on je ta moje stáár!!! *14* *14* -
justin
jestli tu někdo chce psát že je trapnej tak at na to zapomene!! *1* protoze on je talentovanej krásnej.. má užasnej hlas.. *14* jestli se nekomu nelíbí tak at nechodi na diskuse o něm !!!! *8* taky mu nelezu do jeho stylu .. takzee se uklidnete.. proste on je NEJLEPSII a ty me nezajimass Miluju ho!! *14* *14* -
mail
cauky...hele mam taky malej dotaz nevite kde by se dal sehnat jeho mail? ja vim ze asi tezko primo jeho..ale tak treba jeho agenta nebo tak...ja sem mu chtela napsat...mam uz i vymysleny co mu napisu..jenze detail nemam jeho mail...pls nevite ho nekdo...pls pls.. -
-
Re: mail
Já mám. Ani nevím, kde už jsem ho sehnala, ale měla jsem ho v mobilu.. justindrewbieber@rocketmail.com -
-
Re: Re: mail
awoj a uz si mu neco napsala? *5* *1* *3* -
jen by me este zajimalo....kdes ho vzala..?? x) vis nez to odeslu...tak..aby to bylo fakt.. *3* -
-
Re: Re: Re: mail
To já právěže už vůbec nevím. *1* Měla jsem to v mobilu. Určitě to bylo na něčem oficiálním.. Ale teď jsem se dívala na jeho Youtube, Facebook a oficiální stránky a tam to není.. :-/ -
-
Re: Re: Re: Re: mail
no prave..ja sem to vsude hledala...a nenasla..tak mu to asi teda poslu tady na to...fakt diky moc.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mail
Nemáš zač. *3*
-
-
-
-
te hodny moc dekujiii..:) *14*
-
-
Re: mail
ja mam jeho adresu do studia a uz si taky planuju co mu poslu posli ti to distata na vzakznik ju *14* *14* *14* -
-
ahuj hele prosím poslala bys mi to taky děkujii budeš hodná když mi to pošleš *3* *3*
-
-
-
Hlasujtéé!!!!
Plsky hlasujte!!http://tweeter.faxo.com/T op_Justin_Bieber_Nation/2010/01
i love justin bieber!!!!!!!!! *14* ! *14* *14* -
=)
moc ho miluju *14* škoda že je Kanadan =(
vidte holky?=) -
-
Re: =)
jj presne ae pste je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej krasnejsi mocinky ooooooooooooooooooooooooc ho miluju MUCK MUCK MUCK MUCK -
Re: =)
co naděláš *4*
-
-
new song!
.. Justin má new song " Baby" ! *14* je krásný!! *14* PS: napsala jsem to do novinek a omylem se to tam dalo 6x.. xD tak si nemyslete jj =) *3* -
Justin Bieber
Justin je prostě nej a taky moc krásný zpěvák *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Je moc ale moc užasný *14* *14* -
Hlasujte!
A prosím, hlasujte na http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/01 . Posunuli jsme se dolů - jsme 15.! -
-
Re: Hlasujte!
me nejde hlasovat?!!!!!!!!!!!me se taky zdal sen ze sme byli nekde spolu a dala sem mu pusu MUCK MUCK I LOVE YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU *14* -
-
Re: Re: Hlasujte!
Musíš kliknout na I Am Human a opsat kód.. -
-
Re: Re: Re: Hlasujte!
ja newim kde sorry ae newim kde dneska vyslo BRAVO kouknete se na stranky BRAVO:CZ dejte tam dnesni cislo to tam bude a pisou tam o justinovi je to dlouhy tak se juknete jo a mozna ma neco s DEmi Lovato *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Hlasujte!
nene nemá jsou jen kamarádi...=),nerandí s holkama nad 18..=) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujte!
ale demi je 17! :) to je furt bod 18 ctkou! *1* *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujte!
Přesně tak. *4*
-
-
-
-
-
Re: Hlasujte!
no to se mi sna dzda uz sme na 16 místě a nedávno jsme bl na 13 tak se trochu snaz te nebo vám tzo je jedno??!! *8* A prosím, hlasujte na http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/01 . -
-
Re: Re: Hlasujte!
halo hlasujete vubec???!
-
-
-
Sen
Dneska se mi zdálo, že jsem se s Justinem držela za ruku. *14* *14* Achjo. *9* Já ho tak miluju. *14* *14* *14* *14* *9*