Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikinqva

Justínek

Ahoj holky poslaly by ste mi tu adresu taky do vzkazníku děkuji moc....Jinak Justin upa nadhernej a nejlepší spěvak určo sním musí bej sarnda podle toho co sem viděla na youtube mno prostě kluk jakýho by si každá holka přála že mam pravdu?...ja ho prostě miluji <3***
    =*I love you justin <3 je dokonalejjj milovanost jeho největšíí....tak ahuj a mějte se tu a nezapomente mi to posla do toho vzkazníku děkuji moc holkyy tak zas někdy...=D *14* *14* *14* *14* *14* ja se zneho zbláznim jak ho mám ráda*15* *14* *14* *14*
    • Re: Justínek

Holky jak to tu pisete tak to mate dobry jenže jedina svas co si ho muže užit jsem ja. ja s nim totiž chodim.poznali jsme se jak sem byla na prazdninach v americe.ale drzime to v tajnosti takže pssssst
      • sil.erika

Re: Re: Justínek

nemuzes s nim chodit.on nechce češky!!!on ma v americe mnoho hezcich!!!to ti nesezeru!! *1* *13*
      • sweet.anne

Ehm.. *15*
        • kicalek

Re: Re: Re: Justínek

haha ty ji veris ukcana jak moje boty twl
      • kicalek

haha moooooooooooooooooc vtipny haha a mas pro nas dukaz ja ti teda NEVERIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
    • kyka14

Re: Justínek

Tak to nejsi sama holka já z něho upe nemůžu. Je tak krásnej *14*
  • :-*

prostě on je ta moje stáár!!! *14* *14*
  • justin

jestli tu někdo chce psát že je trapnej tak at na to zapomene!! *1* protoze on je talentovanej krásnej.. má užasnej hlas.. *14* jestli se nekomu nelíbí tak at nechodi na diskuse o něm !!!! *8* taky mu nelezu do jeho stylu .. takzee se uklidnete.. proste on je NEJLEPSII a ty me nezajimass Miluju ho!! *14* *14*
  • mail

cauky...hele mam taky malej dotaz nevite kde by se dal sehnat jeho mail? ja vim ze asi tezko primo jeho..ale tak treba jeho agenta nebo tak...ja sem mu chtela napsat...mam uz i vymysleny co mu napisu..jenze detail nemam jeho mail...pls nevite ho nekdo...pls pls..
    • sweet.anne

Re: mail

Já mám. Ani nevím, kde už jsem ho sehnala, ale měla jsem ho v mobilu.. justindrewbieber@rocketmail.com
      • Re: Re: mail

awoj a uz si mu neco napsala? *5* *1* *3*

jen by me este zajimalo....kdes ho vzala..?? x) vis nez to odeslu...tak..aby to bylo fakt.. *3*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: mail

To já právěže už vůbec nevím. *1* Měla jsem to v mobilu. Určitě to bylo na něčem oficiálním.. Ale teď jsem se dívala na jeho Youtube, Facebook a oficiální stránky a tam to není.. :-/
          • Re: Re: Re: Re: mail

no prave..ja sem to vsude hledala...a nenasla..tak mu to asi teda poslu tady na to...fakt diky moc..
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: mail

Nemáš zač. *3*

te hodny moc dekujiii..:) *14*
    • kicalek

Re: mail

ja mam jeho adresu do studia a uz si taky planuju co mu poslu posli ti to distata na vzakznik ju *14* *14* *14*
      • kikinqva

Re: Re: mail

ahuj hele prosím poslala bys mi to taky děkujii budeš hodná když mi to pošleš *3* *3*
  • kikiss11

Hlasujtéé!!!!

Plsky hlasujte!!http://tweeter.faxo.com/T op_Justin_Bieber_Nation/2010/01

i love justin bieber!!!!!!!!! *14* ! *14* *14*
  • p.petulkaa33

=)

moc ho miluju *14* škoda že je Kanadan =(
    vidte holky?=)
    • kicalek

Re: =)

jj presne ae pste je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej krasnejsi mocinky ooooooooooooooooooooooooc ho miluju MUCK MUCK MUCK MUCK
    • alficka

Re: =)

co naděláš *4*
  • z.u.z.k.a

new song!

.. Justin má new song " Baby" ! *14* je krásný!! *14* PS: napsala jsem to do novinek a omylem se to tam dalo 6x.. xD tak si nemyslete jj =) *3*
  • Justin Bieber

Justin je prostě nej a taky moc krásný zpěvák *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Je moc ale moc užasný *14* *14*
  • sweet.anne

Hlasujte!

A prosím, hlasujte na http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/01 . Posunuli jsme se dolů - jsme 15.!
    • kicalek

Re: Hlasujte!

me nejde hlasovat?!!!!!!!!!!!me se taky zdal sen ze sme byli nekde spolu a dala sem mu pusu MUCK MUCK I LOVE YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU *14*
      • sweet.anne

Re: Re: Hlasujte!

Musíš kliknout na I Am Human a opsat kód..
        • kicalek

Re: Re: Re: Hlasujte!

ja newim kde sorry ae newim kde dneska vyslo BRAVO kouknete se na stranky BRAVO:CZ dejte tam dnesni cislo to tam bude a pisou tam o justinovi je to dlouhy tak se juknete jo a mozna ma neco s DEmi Lovato *8* *8*
          • stember

Re: Re: Re: Re: Hlasujte!

nene nemá jsou jen kamarádi...=),nerandí s holkama nad 18..=)
            • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujte!

ale demi je 17! :) to je furt bod 18 ctkou! *1* *15* *14*
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujte!

Přesně tak. *4*
    • Re: Hlasujte!

no to se mi sna dzda uz sme na 16 místě a nedávno jsme bl na 13 tak se trochu snaz te nebo vám tzo je jedno??!! *8* A prosím, hlasujte na http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/01 .
      • Re: Re: Hlasujte!

halo hlasujete vubec???!
  • sweet.anne

Sen

Dneska se mi zdálo, že jsem se s Justinem držela za ruku. *14* *14* Achjo. *9* Já ho tak miluju. *14* *14* *14* *14* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit