Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikulik222

justin******

justin upe boži *14* *14* *14* *14*
    • 3tanecnice

Re: justin******

nikulik222:já stebou souhlasím
      J *14* U *14* S *14* T *14* I *14* N *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: justin******

pls vsechny hlasujte na kisspublikum pro justina DÍK!!! *3*
  • DeNi

Justinek..Njlepší...Nejstylovejš í..Njedokonalejší..Ty jsi ten nejlepší...Moe platonicka láska ..mam sen se stebou setkat ale to se asi nedočkam *4*
    • alficka

Re: DeNi

musíš věřit holka! Já taky snívám a snívám, ale věřím... *3* no prostě věř xD *15* *14*
  • dom_isek

:-*

Jéé zlatko doufám že jsi s i užel dnešní den žeee??:-* Mno chtěla bych vědět co dostal k VÁNOCŮM...:-D
    • alficka

Re: :-*

no to mě taky napadlo...no netušim co tak mohl dostat xD ale on byl podle mě rád když mohl rozdávat radost svým ulítlím fanynkám *15* *14*
      • dom_isek

Re: Re: :-*

Jo jo taky si to myslím ale chtěla bych alespon jeden den být Justinem a zkusit si jaký to je když každá fanynka se s nim chce držet za ruku bo podpis fotku atd...Fakt bych to chtěla jednou zkusit ale to těžko..:- D
  • ??? :D

lidi ste normalni?chapu ze vam je max 15 ale i tak.dyt je jak holka...nechapu *15*
    • dom_isek

Re: ??? :D

Mno newim připadáš mi divná když nepoznáš kluka od holky...Bože..
  • kikiss11

.....

Prosííím hlasujte pro Justíínka na adrese: http://www.starflash.de/stars/justin-bieber-43516.html

Dejte ten palec nahoru a můžete na něj klikat kolikrát chcete a ani se nemusíte zaregistrovat....právě je na druhém místě.......tak honem ať je na 1.
    Ale vy fanoušci ho určitě rádi podpoříte že????!!!! *4* DÍKY!!!!!
    • kikiss11

Re: .....

JUSTIN JE UŽ 1.!!!!JUPÍÍÍÍÍ!!!!!Já mu dala nejmíň 1000 hlasů!!!! Tak taky PROSÍÍÍÍÍÍM HLASUJTE!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • ach jo................

ach jo,proc musi bejt clip jenom na one time a na one less lonely girl??! *9*
    • stember

Re: ach jo................

etě na Never let you go *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14*
      • Re: Re: ach jo................

neni! *13*
    • alficka

Ach jo, proč Justin musí být tak daleko...proč je tak dokonalej...a proč je tohle můj "Dream-boy" *9* taklhle ti to řeknu *1*

justinek je nejlepsi a nejkrasnejsi kluk na svete je uplne uzasnej!!
        a ten kdo ho nema rad at jde do prdele!!! *14* *10*

jo taky to tak cítím.. škoda že žije v americe a mluví anglicky a hlavne ze je to presne kluk mich predstav *9* *9*
      • kikiss11

Re: Re: ach jo................

Přesně!!! *1* Moe slova *14* *4*
    • kikiss11

Jo to by mohl bejt klip na každou píseň!!!!Ale co Ty 2 klipy sou boží takže měv to nejak nwa *14* JUSTIIIIINEK JE NEJ!!!!!!! *14* *14* *14* MUCQ MUCQ *14* MUCQ *14*
  • CoZhe???

CoZhe??? *7* On ChoDí S taYLor switf?? asi nie! pac s taylor chodí taylor ze stmíwaní!!! *4* takzhe neim zhe! ae myslím si zhe spoilu nechodí *8*
    • alficka

Re: CoZhe???

nechodí to je kec...on ted nemá žádnou holku *4*
      • stember

Re: Re: CoZhe???

jj nechodí...,on nechodí s holkama na 18...=)
  • blick.tick.tock.takus

Luv ja :D

*14*
  • Wyswetlení

Wís On Usher Napsal Justinowi jako zhe muze usporadat party a on tam pozwe wsechny kamose/ky a doufa zhe tam bude i tha cernowlasa thu cernowlasou tam porad wyhlízí a ona se sním zacne bawít chapes? a pak bude muset jít dom =D tak paaa *3*
  • justin má zas holku

holky možná už to víte ale já jsem to zjistila teprv tet Justin Bieber chodí s Taylor Swift!!!!!jo ale jí je 20 a jemu 15 let není to tak trochu divný?!?!?! *7* *9*
    • alficka

Re: justin má zas holku

nechodí s ní...nevim kde si to vzala
      • Re: Re: justin má zas holku

Justin je namsleny
        • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: justin má zas holku

HI: tak to promin ale to s tebou souhlasit nemůžu!! není namyšlený!!
      • kikiss11

Re: Re: justin má zas holku

Jo to neni pravda!!!!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit