-
Justin Bieber je kr*tén to si aj presne zaslúzi d*bil. Jo a jeste jsem zapomel jeho písnicky jsou o nicem úplne
-
Zdravím všechny fanoušky Justina, kdyby někdo měl zájem a sháněl jakékoliv jeho CD a další věci s Justinem, tak stačí napsat na mail petrapresley@seznam.cz
Možnost sehnat ze zahraničí. *3* -
-
A ja pisu ze taky nemam zajem o Justina GAY Bobra
-
-
*1**6*
-
-
Nemám zájem*8* o Justina Blbéra
-
-
Tak sem nelez! :D Jako co je tady někomu po tom, že o něj nemáš zájem?! :D
A píše se Bieber a né Blbére :D -
-
Problém je ze todle to už je ANTI FANS stránka a nebo Justinka Bobr
-
-
Je to Justýna Bobrová, to ví přece každej, proč by se holky měly jmenovat TEN Bieber?!
-
-
Všichni ho tady nenáviděj:D!!hlavně KANEC!!!:DDDDDDDDDDDDBOBR JEDEN
-
Já mu říkám blbér a budu mu tak říkat dokud se nevzpamatuje...*8*
-
-
-
-
Justin je teda drogas davali to ve zpravach ze se nasli u nej doma drogy a ja ho tak zboznoval!!!
-
Takže .. abychom si to ujasnili. Justin Bieber chodí se slečnou jménem Selena Gomez 2 roky a 7 měsíců, s dalšími dvěma měsíc. To máme cca tři roky. Pak se dvěma po roku, to už jsme na pěti. Plus dva roky s další. To je sedum.
Takže ten chlapec začal jako s někým "chodit" když mu bylo 12? *1* *1* Pokud teda nedělal pauzy. Pokud ano, tak jsme ještě mnohem níž. *1* -
Justin Bieber se nějak hodně nudí,už neví jak by se zviditelnil.Ještě by chybělo,aby si třeba užíval s chlapem přímo na ulici.Je dobře,že už je konečně tam,kde patří-v lochu.Lepší by bylo zavřít ho na doživotí do blázince.Místo přezdívky JayBee by si měl zvolit přezdívku JayBlb.Justin Bomber-Bobr se chová jako pitomec,měl by mu někdo dát něco na zábavu,aby nedělal z nudy takové kraviny
-
-
Neco na zabavu ? Mam napad: robertka. :D
-
-
Ty jedno *12**12**12**12*Je vidět na co myslíš!
-
-
Mno to víš sem chlap:) a ne jako Justin Bobr
-
-
ne bobr ale bieber ale je čuně *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *16* *11* *11* *16* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *11* *12* *16* *12* *16* *12* *16* *12*
-
ty fracku hnusný, zasloužil bys profackovat *12* *12*
-
-
Podle čeho soudíš ty jantare? Potkat te venku tak bych ti hned dal plachtu
-
-
*7* *10* *11* *16*
-
-
-
-
-
koukam ze todle uz neni FANS stranka pro toho bobra ale ANTI-FA
-
Huraaaa konecne by mohl jit do lochu kde mu nalozi:D
-
-
Měl by jít na doživotí do blázince,v lochu mu nikdo mozek nevyléčí od takových blbin,které pořád dělá
-
-
Mozek ne. Ale zadek ano:D
-
-
?
-
-
No ze mu ten zadek poradne projedou téma klackama:D
-
-
Aha
-
-
-
-
-
-
Justina zatkla policie....
konečně mu někdo srazí hřebínek!!!!
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/325429-policie-zatkla-zpevaka-justina-biebera.html -
-
to je dobře *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *1* *2* *2* *15* *4* *5* *5* *5* *5*
-
do lochu!!!
-
-
jujky jak jak sy heskej maš dokonaly tělo nikdo na tebe nemá *14* *14* *14*
-
-
dekuju ja vim nemusis mi to rikat.
-
dekuju ja vim nemusis mi to rikat
-
Bieber by se místo Justin Bieber měl jmenovat----Justin Blbér*2*dežot jeden
-
-
justin není dežot!! jedinej dežot kterej tu sem píše samý nesmysly jseš TY!!! takže ti dávám radu: DRŽ HUBU!
-
-
Jo takove koste bych sesvikal jednou rukou
-
Každej na něj má...hlavně Paul W.*4*
-
-
A vis co mi muzes:) ? A kdo je podle tebe lepsi?
-
-
Jukni na 1.komentář
-
-
Koukám na 1. Komentář Karolíny a dekuju ja vim ze sem uzasnej:)
-
-
Ne na můj 1.komentář
-
-
-
-
presne i EVA A VASEK
-
-
To sotva
-
-
-
-
Jůj jak je KWÁSNEJ :*
-
-
sonicko ty krasavice pust si todle videjko :D::D. cauky popismenkujes:D:D http://www.youtube.com/watch?v=NQ3SCbzU9_o
-
-
:D nesnášim tyhlety fifleny
-
-
??
-