Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love Justin Bieber *3* *14* *14* *14* *8* *14*
  • Já Justina Biebera miluju moc ............. je nej hezčí na světě je prostě boží nikdo na světě není tak krásnej jako on Jo ... Jak mu bylo 15/16 tak se říkala co to je za blbce no fujj !! no ale tet se uplně zmněnil je 1000krát krásnější talentovanější a von si tu slávu sakramencky zaslouří von cvičí pomalu každý den fanoušky miluje nechce nikomu ublířit je prostě Super kluk *14* *14* Nikdo nebude takovej jako je on ........! *14* ... JÁ sem taky moc moc milovala Michaela Jacksona ten byl totálně Super!! šilela sem mo něm Když umřel umřela jsem i já.....! Ale jak sem poznala Justina Biebera začala sem znovu žít je tak skěléj jako Michael Jackson... MIUJU JE OBA I love Justin Bieber *14* *3* *14* *8* *14*
  • Náhodou ta písnička boyfriend je úžasná *14* *14* nemusím ho moc ale to musíte uznat *3* *3*
  • Miluju jeho písničky je božíííííííííí !!!!!! :* *14* *14* *14*
  • *11* *12* *7* *10* *16* *9* *6* *10* *11* *12* *16* už tam snad zívám v těch nudnejch písniček
  • miluji justina bibera hlavne gdyz mu bylo 16 let *14* *14* *14* *14* *14*
  • je senza ze začátku jsem si myslela že je to deb*l *12* ale jak mi kámojda pustila několik písniček tak ho zbožnuju *14* *14* *1* *5*
  • milujuho justine vemsime *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • javim v prdeli *16* *1* *10* *8*
  • Jo a bez toho Ushera by Bieber doma valel sunky
  • A když fanoušci řeknou, že Justina milují, tak to není vůbec přehnané. Kdyby fanoušci svého idola nemilovali, tak by to pak nebyli žádní fanoušci. A ano, i já ho miluju. Není přehnané si ho přivlastňovat, bylo to i v tom filmu. Fanoušci si na něj dělají nárok, protože ho objevili jako první na youtube - dříve než jeho manažer.
    Takže je úplně normální, že ho fanoušci MILUJÍ. Já ho taky miluju. Samozřejmě m ale přeji, aby mu to se Selenou pořád klapalo. *3* *4*
  • Justin Bieber je super. Nebyla jsem na něm nějak moc závislá. Pak jsem se podívala na Justin Bieber - Never Say Never a bylo to prostě úžasný. Je pravda že ho někdo nenávidí a jiní ho milují. Ti co ho nenávidí, ho nikdy alespoň trochu nezkoumali. Protože kdyby jo, tak by zjistili, že je to super kluk s velkým talentem. Vyprodal Madison Square Garden a to je co říct. Je opravdu hodně oblíbený. Za tu chvíli co zpívá, tak se vyšvihl opravdu hodně vysoko a za to ho obdivuji. Zpívá prostě úžasně. Má nádherný život a skvělou holku. Někdo mu to může závidět. A ti co ho nesnáší nebo ho pomlouvají, tak ať se kouknou alespoň na kousek toho filmu a pochopí že není takový namyšlený frajírek za kterého ho měli. Opravdu tvrdě maká. Zbožňuju ho!!!! *3* Je to prostě kluk, kterému se splnil sen!!! *4*
  • ani0
    nazačátku se mi justin líbil ale ted hrůůůůza děs běz *8* *11* *12*
  • Prosím nevítě v jakém díle hrál v seriálu kriminálka Las Vegas ? Prosím moc *14* *14*
  • vIfotit?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Místo angličtiny se uč raději pořádně češtinu, nutně to potřebuješ.
  • a že jsem se snim mohla vifotit a hodit to na FB...
  • on je proště boží fakt sem ráda že jsem ho mohla poznat v kanadě se Selenou Gomez *14* *14*
  • justin bieber je super-skvely *14*!!!
    milujemho! ma fakt super songy,no vlastne ak by som to mala zhrnut je boťsky!! *14*
    Najviac sa mi pači pesnička...... no všetky sa mo od neho páčia! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mě se zdá že na Jeremyho Mockridgeho FAKT NEMÁ.... *6* *6* *6* *6* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Nikdy jsem ho neposlouchala, ale tim filmem si mě získal. Jen jsem chtěla vědět, co na tom filmu všichni měli. Bylo to naprosto super, ty záběry z koncertu v MSG, měla jsem husinu a říkala jsem si, tak tam bych chtěla být. Některý jeho písničky jsem si stáhla, poslouchám a rozhodně nebudu řikat, že je to buznička a já nevím co všechno Protože tohle je prostě kluk, kterej ten talent fakt má a je jedno, jakou má výšku tónu. Většina těch lidí, co ho odsuzuje, toho Ushera nebo Seana Kingstona poslouchá. Tak co proti němu mají, když oni sami s ním pracujou a říkají si BRO ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit