-
Nechce jít rovnou založit club proti Justinovi? tam by bylo aspoň víc normálních lidí než tady *15* *2*
-
jj Přesně *1* tvl informace 14 hodin denně :D kdyby o něm aspoň napsali nějakej skandál a né tyhle blbosti *7*
-
Tak to nejsi sama xD už aby se oženil a přestaly o něm ty pitky básnit xD *15* *1*
-
justin is best !! *14* *5* *6*
-
mne sa strasne páči a už ju mám aj na zvonení neviem co máte proti nemu ved ho ani nepoznate! *16* *14*
-
Jooo? Čim pak si zasloužil? *2*
Teda ten titulek na hlavní straně "zašel si na hokej" mě fakt dostává! *2* Budem vědět i o tom, kdy půjde na "potřebu"? *2* Děs děs *2* *2* -
Mne Justin leze na nervi *16*
-
Ahooj Lidí..justin má navou písničku..:)* super ne??jmenuje se Mistletoe(jmelí)ach..jak už já chci vánove;)* jak se vám líbí??Mě mooc..:)* *1* *14*
-
Jak může bejt Justin Bieber gay když má holku..? Asi vim co v tom je.. zácist co..? *7*
-
řekněte mi tedy všichni kdo sem píšete ty blbý komentáře že je gay atd... proč jste do vyhledavače nepsali jmeno Justin Bieber ? a začali jste hledat ..
-
Až v životě dokážete to,co dokázal on a až si v životě projdete tím,čím prošel on,pak se začněte vyjadřovat o tom,jaký je to buzerant,debil atd..Když o něm nic nevíte,tak ho neurážejte. Na tohle vám dokážu říct jen jediný - jste ubohý.
-
Tak se na nej nekoukejte ! ;) Když se vám nelíbí ....
-
tak se z něho neposerte ..... :-P
-
závist je nechutná vlastnost člověka co se dá dělat ;) ..... je krásný, má talent, sympatický, dáva hodně peněz na charitu tudíž není sobecký, nechapu jak furt nejaci zavistlivci osklivý muzou vsude psat to svinstvo *16* ubožáci FAKT! *10*
-
Myslím, že byl fajn než se stal celebritou. V dnešní době vám sláva vleze na mozek a nestane se z vás nic jiného, než jen rozmazlený .... a když si teď na to zvykl, že je v luxusu a holky po něm šílej, bude horší až vyroste a třeba slavný nebude, protože nikde není psáno, že bude slavný. Toť vše, vaše malá kritická Messie :)
-
Jo možná,ale to ty hater jsou už tam moc ubohý že na Justina dělají atentát?čistá nefalšovaná závist tím to je!aat si Jb dělá co chce,když ho to baví..nikdo vás nenutil se na něj koukat a poslouchat jeeho písničky..kdyby jo..tak prosim..ale nikdo vás nenutil..tak se ukildnete *7*
-
moc miluji justina
-
jenom zavidis protoze ty nejses slavna jako on *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
La pardon velevážená, ale to co dokázal Michael Jackson nedokázala ani Lady GaGa a že ji nesnášim, a JB má do obou doost daleko.. Neříkám že nic nedokázal, ale ještě má před sebou doost dloouhoou cestu.. Jestli mu ji ovšem nepřekazí atentátník.
-
Já si myslím že Justin ,je ůplně normální kluk jako sme tady všichni,a má taky city.A myslím si,že to co dokázal on se nepovedlo ani panu Jacksonovi,(sorry isly sem to napsala špatně) vyprodal Music Aweard za 22 Minut a přitom ta místnost má víc ne 200 sedadel.Tak ho nechte na pokoji!Je to jen Obyčejná prach sprosá závist nic víc,a on nemůže za to že Haters sou tak jako to říct aby to nikoho neurazilo.mmm..žeby nafoukaní,blbí a bez inteligence nerozumní lidi..? *16*