-
Justin Drew Bieber
hi I am fans of Justin Drew Bieber sorry that I can translate Czech to use your dyskuze goodle and if anyone has a problem to me so leave me alone you prove you something? not so important or arrive to the Czech Republic and I will give you know:
: Your fans love you Justin Bieber -
Nezajímal mě...
Justin Bieber mě po pravdě vůbec nezajímal ... ale když sem si i něm vše přečetla atd... změnila jsem názor zjistila jsem že ON není jako ostatní celebrity On není namyšlenej pač byl do 15 let byl normalní kluk ... Ted od něj poslouchám skoro všechny písničky nejvíc se mi líbí "NEVER SAY NEVER" zbožnuju jí ... A jeho mám ráda... *4* -
Re: help
máš svatou pravdu !!!!!!!! -
help
Nechte Justina být !! Nic vám neudělal ,neznáte ho osobně,takže o něm nemůžete říkat že je blbec atd ... zamyslete se nad sebou !! Ti co mu pořád nadávají,tak mu jenom závidí,že ho všichni chtějí !! UBOŽÁCI !! Nechápu prostě takoví lidi ! Je to jenom kluk,kterej je slavnej no !! a co ??NECHÁPU !! jste všichni UBOHÝ !! taková ZÁVIST !! nechte ho být !! -
..
Čaute :D .. Klikněte prosím sem .. >> http://www.youtube.com/watch?v=mgEi xhE3Oms&feature=relmfu .. aby to mělo víc zhlédnutíí.. děkují :** -
Re: Re: Re: Re: kriminálka miami
Kujíííí ;) ♥ -
Re: Re: Re: kriminálka miami
1. Shock Waves, 2. Targets of Obsession :) Sú to vlastne dva diely..;D -
Re: :-D
alspon jeden chytrej člověk se tu najde -
Re: Re: kriminálka miami
děkuju :) a nevíš jak se ten díl jmenuje ? :) -
Re: Re: Re: justin
měří 174 :DDD Twitter vám asi nic neříká co :DDD -
Re: kriminálka miami
v TV byl minulý čtvrtek na JOJ -
kriminálka miami
Ahoj chtěla ych se zeptat jestli nevíte jak se jmenuje ten díl kriminálky miami kde JUSTIN hraje( jestli teda ten díl byl v televizi ) ? moc děkuju :) -
Re: Re: Re: Re: Bavíte mě
Potporuji RnB styl -
Re: Re: Re: love justin
Konečně někdo normální...už mi ty komentáře "anti-bieber" lezou na mozek.! Já ho tky strašně zbožňuju a byla sem na jeho koncertě v Londýně a málem sem chcípla radostí.....
Pokud přijede do Čech nb znova někam do Evropy tk na něj určitě pudu!!!!!!!!
On je prostě božíííííí!!!
:) :) -
Re: ♥
Justine, snažil jsem se ti nepsat, ale prostě jsem si nemohl pomoct. Já nemám ani tvůj e-mail, tak se tu přede všemi musím ztrapnit... já to už prostě nemůžu vydržet. Od prvního okamžiku, kdy jsem zaslechl tvou píseň Baby... zdálo se mi, že mluvís jen a jen ke mně... já... já tě miluju... a myslím to naprosto vážně. Už se nebudu stydět za to, co k tobě cítím, jak na tebe po večerech myslím... Vážně si nedělám legraci, já vím, že vy to tak nejprve budete brát, ale já mluvím naprosto vážně. Měl jsem z toho deprese, ale pak jsem zjistil, že nemá cenu skrývat to, co doopravdy cítím. Prosím vás všechy, pokud náhodou máte někdo kontakt na tohoto úžasného mladého muže, dejte mi prosím vědět.... vážně nevím, jak si pomoci bez něho.... -
Re: Re: miluju ho!
Já vim že měl koncert v Tokiu a že ukončil My World Tour 2 atd..atd..
Ale jelikož měl v Itálii jen jeden koncert možná přijede ještě na jeden..
četla jsem to na jednom webu,ale i tam říkali že jen možná...
Ale budu se řídit tím,co říká Jus:
NEVER SAy NEVER!! :)
Já ho miluju a budu ho milovat pořád!!
:D :D -
Re: ♥
jjj..je!!!! -
♥
Justin je nejlepší ♥♥ -
přesně!!! ja sem byla i na jeho koncertě v Londýně a rozhodně neměl hlas jko 14-ti letá holka...a navíc se to líbilo i mojí mámě která Justina nemá ráda.. :D -
Mě bohatě stačí, že tam vůbec zpívá.