-
Re: ............
miley si to zasloužila -
Re: Re: Bravo
jáho viděla dal mi podpis kam sem htěla je strašně hodnej fakt -
justin bieber je 51 letej chlap
jako já ho mám ráda ael jemu je 51 podívejte se fb jo prtz ten chlap zpívá přešně jak on a zatkliho -
Re: Re: Re: Heeej..!
ty jo fakt ho má podobnej *14* myslim že tyhle písničky justina dává na youtube aby se taky proslavil jako justin *14* ale má na to *3* -
Re: ahoj
Twl...tohle místo není proto,aby jste si tu psali:Ahoj jak se máš?"...sem se píšou jenom komentáře o JUSTINOVI BIEBROVI!!!Založte si skype,icq nebo facebook.. *16* *16* *16* *8* *8* -
Re: Re: Bravo
Přesně máš na 100% pravdu *14* -
Re: Bravo
strašně moc ho miluju nevím co mám dělat ani kluka nechci jen ho taky bych si moc přála ho vydět závidím holkam který ho už vyděli na vlastní oči asi bych ondlela. *14* *14* *3* -
Re: Justin :)
nemá holčiči hlas má ho krásny. *14* -
Re: Bravo
vím,mám *14* -
Bravo
V novém bravu je plakát Justina *3* -
Re: Re: Re: Re: Ahojkyy
hele a kde sis je objednala..? já bych si dcl ráda taky objednala..:)) prosim..:) -
Re: Re: Re: V mojí třídě ho každej nenávidí
co dělam sem si to blbě přečetla *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* -
Re: Re: V mojí třídě ho každej nenávidí
je tk to ste asík jediný klucíí tak toho si vážímm :)* -
Re: Re: Re: OMG
jj.......on za to nemůže to mu poručujou oni.... *3* zlatu našemu... *14* *14* *14* *14* *14* *1* *3* -
Re: Re: ............
já vím že to víte...ikdyž to nevíte asi všichni...páč jinak by furt někdo pro justina nehlasoval v té anketě.. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
znám spoustu lídí co tomu nepropadly...:D je to vážně trapný...ty holky co sem píšou nesnesou žádnou kritiku o svim SEX-IDOLOVY...kterej mě přijde naprosto nechutnej :! .. .ae je to můj názor :)) tkže se nemusíte hned rozčilovat...:P -
Re: wow!
já se přidáám !! :D házim tu třetí flašku ;) -
Re: Justin :)
Víš co to též nechápu to je hrozný závidí určitě beztak..diť on je boží *14* -
Re: Re: Heeej..!
jééé *14* fakt máš pravdu *14* -
Justin :)
Já nechápu, co tolik lidí proti němu má. Vždyť zpívá pěkně. On za to nemůže, že má trochu takový... holčičí hlas! Nejsou proti němu jen kvůli závisti?