Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley-destiny

Re: ............

miley si to zasloužila
  • miley-destiny

Re: Re: Bravo

jáho viděla dal mi podpis kam sem htěla je strašně hodnej fakt
  • miley-destiny

justin bieber je 51 letej chlap

jako já ho mám ráda ael jemu je 51 podívejte se fb jo prtz ten chlap zpívá přešně jak on a zatkliho
  • niky.b

Re: Re: Re: Heeej..!

ty jo fakt ho má podobnej *14* myslim že tyhle písničky justina dává na youtube aby se taky proslavil jako justin *14* ale má na to *3*
  • Re: ahoj

Twl...tohle místo není proto,aby jste si tu psali:Ahoj jak se máš?"...sem se píšou jenom komentáře o JUSTINOVI BIEBROVI!!!Založte si skype,icq nebo facebook.. *16* *16* *16* *8* *8*
  • kajuska4

Re: Re: Bravo

Přesně máš na 100% pravdu *14*
  • Re: Bravo

strašně moc ho miluju nevím co mám dělat ani kluka nechci jen ho taky bych si moc přála ho vydět závidím holkam který ho už vyděli na vlastní oči asi bych ondlela. *14* *14* *3*
  • Re: Justin :)

nemá holčiči hlas má ho krásny. *14*
  • kajuska4

Re: Bravo

vím,mám *14*
  • alficka

Bravo

V novém bravu je plakát Justina *3*
  • Re: Re: Re: Re: Ahojkyy

hele a kde sis je objednala..? já bych si dcl ráda taky objednala..:)) prosim..:)
  • kikinqva

Re: Re: Re: V mojí třídě ho každej nenávidí

co dělam sem si to blbě přečetla *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15*
  • kikinqva

Re: Re: V mojí třídě ho každej nenávidí

je tk to ste asík jediný klucíí tak toho si vážímm :)*
  • kikinqva

Re: Re: Re: OMG

jj.......on za to nemůže to mu poručujou oni.... *3* zlatu našemu... *14* *14* *14* *14* *14* *1* *3*
  • armenakos1

Re: Re: ............

já vím že to víte...ikdyž to nevíte asi všichni...páč jinak by furt někdo pro justina nehlasoval v té anketě.. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..

znám spoustu lídí co tomu nepropadly...:D je to vážně trapný...ty holky co sem píšou nesnesou žádnou kritiku o svim SEX-IDOLOVY...kterej mě přijde naprosto nechutnej :! .. .ae je to můj názor :)) tkže se nemusíte hned rozčilovat...:P
  • Re: wow!

já se přidáám !! :D házim tu třetí flašku ;)
  • kajuska4

Re: Justin :)

Víš co to též nechápu to je hrozný závidí určitě beztak..diť on je boží *14*
  • kajuska4

Re: Re: Heeej..!

jééé *14* fakt máš pravdu *14*
  • hilaryduff1997

Justin :)

Já nechápu, co tolik lidí proti němu má. Vždyť zpívá pěkně. On za to nemůže, že má trochu takový... holčičí hlas! Nejsou proti němu jen kvůli závisti?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit