Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinafkt

Re: Re: ..

nn, neni jedniná *1* taky nechápu, co je na něm tak úžasnýho
  • adulu

muck

on je hezzu jusinek *14*
  • http://jb-beliebers.blog.cz/

novinky,videa,fotky..to všechno najdeš na mým blogu o Justin Bieber
    http://jb-beliebers.blog.cz/
    kou kni se a zanechej komentář!:)
    díky,za každou návštěvu jsem vděčná!
    Justin je nejlepší!
  • armenakos1

wow!

joo po justinovi hodili flašku s vodou... Hahááá zasloužíííí si to !! škoda že sem tam nebyl hodil bych ještě DRUHOU !! *1* *1* *8*
  • Jedinej

To je pro vas jedinej Justin Bieber? To uz tady neni jedina holka ktera nesni. Dyt se probudte, neboli berte nez Ztratite nejakej Biber *1* pro vas nexesistuje, neboli vy pro neho ne
  • Bobrici

Mozna se vam muzou libit Bobrici, ale takovejhle zarostej BOBR ze se na nej nevykaslete, mate kolem sebe lepsi kluky, nez je on
  • Re: BOBR!!jéééééé

DíKy To ZkUsIm
  • BOBR!!jéééééé

hele mam pro vás jednu radu až vám někdo řekne že to neni Justin Bieber ale Justin Bobr tak řekněte že se vám bobříci líbí a že sou roztomilíííí tak toho člověka pořádně setřete *3* *3* ;)
  • Re: ..

tak a abych to shrnula...1)jo si jediná která tomu nepropadla
    2)pro nás neexistuje nikdo lepší
    3)jo je to nutný pro nás ano
    4)tohle je diskuse Justina Biebera tak sem nepleť nějakyho Gerarda
    a to je všechno tak doufam že to chápeš

opravdu mas pravdu,vite že justin nevi co je to nemecko no neni naprosty idiot no je to muj nazor. opravdu začina to byt ujety až moc!!!!!!!!

mluvíš mi z duše *3*
  • i-lowe-music

..

Jsem tu snad jediná,kdo té "Bieberovské horečce" nepropadla?Notak,existujou lepší skupiny,než je on.Je sice fajn,že je v každym časáku tuny jeho plakátů,takže můžete mít "Bieber pokoj" ale je tohle fakt nutný?Takhle trapnýho člověka sem snad neviděla(Leda tak Cyrus).Co na něm vidíte?A to že má víc fans než Gerard Arthur Way,to mě fakt dostalo!Já si fakt nemyslím,že je Justin hezčí,nebo že umí líp zpívat než Gee..Hele,je to váš názor,a tohle je zas ten můj takže se zbytečně nerozčiluje *3* *4*
  • armenakos1

a máte to !

takže FANS Biebera.. lidi z o2arény to už pochopili že je ta anketa podvod. sami mi napsali že to vědí a že je to jenom anketa která nic neznamená a že to oni smazali ty hlasy pro miley a pro justina. takže se sklidněte *3* *1* *8*
  • Re: U Smile

já už se taky tesim bude to zaseneco uzasnyho *3* *3* *3* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Deník Justina

Na youtube to posledně bylo anglicky. Tak jestli to někdo nevymazal, tak by to tam mělo být.
  • Re: Re: Deník Justina

to fakt nevim zkus youtube
  • ajulina

Re: Deník Justina

je to někde na netu?abych se na to mohla podívat?
  • Re: MTV wishlist

PS :vymažte si mezery
  • U Smile

Justin točí nový videoklip k písničce U Smile už se těšim jinak se můžete kouknout zatim na fotky http://oceanup.com/photogallery?nid =14270&fid=89416 kdyžtak si vymažte mezery
  • Deník Justina

Dívaly jste se včera na MTV na Deník Justina Biebera, bylo to fakt dobrý. Jak prej říkal tý učitelce 'proč jedeš s náma a proč si rovnou nezůstala v tý svý kleci' ten je dobrej nebo jak nechtěl stávat a pak tam s tim fénem v tý koupelně. Jak tam ta fanynka na něj Miluju tě a on Já tebe taky nebo jak začal skákat po tý posteli, ale docela mě naštvalo že tam psali Justin Bieber teen star ale nic o něm tam nebylo bylli tam písničky Teens star a on tam měl jedině One Time ach jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit