-
Re: Re: ...
jasne ze od ty doby co je slavnej je stejnej ..... btw opravdu prijde mi ze z nej vyrobili teplouska... na dukaz toho ze to neni pravda by mu mohli davat do tech jeho clipu kde se plazi po tech starsich holkach prestat davat rtenku.. nevim no, me se teda libil kdyz jeho vydea meli jen nekolik tisic zhldnuti ..... tenkrat bl zlaticko, ted je celebrita- at si pod tim predstavuje kdo cce co chce na me to pusob spis negativne a politovanihodne.. neva X) aspon ze se vam vsem libi [[= .. ja si pockam az bude mit svuj vlastni mozek[= .. -
Re: Re: twit..
No dovol! :D Jestli to bylo i na mě, tak já jsem to myslela ironicky. :D -
Re: twit..
Ježiš marja *1* prej odepsal..už i tady stim začínejte *1* nechtěli by ste si podat ruce s lidma na diskuzi Miley? *1* Trapáci! -
Re: ...
Jak to jako myslíš??? *7* já bych řekla že nemůže bejt ´teploušek´ když zpívá o holkách ne??!! Podle mě je krásný teď!! *14* -
Re: ...
Podle mě je Justin pořád stejný.. Ale každý to vidí jinak že *4* -
...
chci Justina zpatky... ne toho scesanyho teplouska... rada bych toho skvelyho uprimnyho kluka.... no schvalne az mu bude tak pres 20 jak nam dospeje *4* To c z nej udelali neni on.. peace a Justin forever X) -
Docela ráda bych věděla co ti napsal....???? -
tobe odepsal Justin jo??aco?? -
_
jen tak pro informaci ta holka z klipu Baby se jmenuje Jasmine Villegas -
Jo? A co ti teda "odepsal"? -
proč?
ahoj a proč máš notebook z ameriky? -
twit..
no takze....ehm..ja mam notebook misto pocitace a ja ho mam z ameriky....ja to tu mam vsechno anglicky....juknete se na muj notasek..takhle se jmenuje.....apple macbook....ma bilou barvu....myslim ze ho ma i justin...na twitu je uplne nahore takovy prekladac.je tam na tom napsano-zobrazit original a prelozit..klikni na to prelozit a jestli to tam nemas tak si to stahni na kopretine nebo si to najdi na seznamu....ja to musim mit anglicky protoze mam notas z ameriky....jinak se to da udelat zlozite....a to je na dlouho..jo a jeste k tobe sweet anne.me justin odepsal.ale na spacu... *4* -
.
Tu chtěl bejt zase někdo vtipnej!
Správci si to tu očividně vůbec nehlídaji! -
Re: .....
Tak proč říkáš že odepsal tobě? -
ja ci taký
hja ci taky na Twit.. neco!!! me to nejde je to anglicky a vubec se v tom ne vyznam -
Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to ti jako odpověděl anglicky ?? nebo česky ?? protože umí jen anglicky a kdyby ti to napsal česky tak to není on.. by ti nerozuměl.. -
.....
jo ja to vim .....ale ja jsem ted na my space.... -
Re: Re: Re: Re: Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidí to každý, chápeš? -
On to tweetne a to se objeví všem, kteří ho následují, chápeš? Prvně si prosímtě někde přečti, co to ten Twitter je... -
no ale vis..ja jsem se prihlasila i na my space...a tam je taky!!!a muze nebo ja muzu mu napsat na email...chapes??