-
I LuuF Justin
JuStInKuu__Vsecko nejlepsi_ty muuj Milaskuu__hodne zdravi a stesti_vsechno ti v zivote prejuu__preju ti i abysi koupil svy mamce barak__a at vam to vyjde_tesim se na tebe v Los Angels Hollywood Records__PP=****<3<3<3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vše nej!!=)
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všecičko nej!!!!Nemám co dodat=) *14* *14* *14* *14* -
Justin
Justine, zlato!!! Přeju ti všechno nejlepší k tvým 16tým narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a úspěchu ve všem, co děláš! Už jsi toho dosáhnul hodně a věřím, že ještě hodně dosáhneš! Miluju tě!!!
Justin, honey!!! I wish you happy 16th birthday, lots of happiness, health, love and success with everything you do! You've already reached a lot and I believe you'll reach a lot more! I love you!!! *14* *14* -
betuska123
Vše nej k Tvým narozeninám :-* *14* -
Muck
Muck,Justine.Vše nejlepší!!!!:) *14* -
Re: Re: Justin
jj mas pravdu je neeej....a na jeho narozky se nedá zapomenout...je strašně roztomilej,že??!*14* *14* *14* -
Justin
A v úterý mu vychází nový singl Never Let You Go. Těšíte se taky tak jako já? *4* -
Re: Re: Re: Justin
J. *3* -
a ne 14.3??....on ma zajtra?? *4* -
Re: Justin
justin je ten nejky kluk na svete.a na jeho narozky se vazne zapomenout neda *1* miluju ho *14* -
Re: Justin
Ahojky. Máš pravdu na to se nedá zapomenout. Jinak předem přeju všechno nejlepší!!!! *14* *14* -
Re: Re: pick me
Aha=)Tak to jo *14* -
Re: Justynka
Prosím, když už někdo budete psát negativní komenty, napište něco jiního než že je jako holka. To píše každý. *1* -
Justin
Čus. *5* Už zítra má Justinek 16 let!!! *4* Jen kdybyste někdo zapomněl, což asi ne.. *1* -
Re: pick me
No ono se spekuluje o tom, že pravý název Pick Me je That Should Be Me.. Ale není to jistý. :-/ -
Justynka
Zpívá jak holka,a je šurý. -
Re: pick me
Jak to víš??? *7* -
pick me
na CD My World II nebude Pick me..:-( -
A kde by jako byl..?? a pripadne kdy...? ja myslim ze se cesku spis vyhne..bude tak v nemecku..a jinde ale k nam..? tezko..si myslim... *7* -
konečně
Holky konečně mi přišlo tričko s Justinem...jsem moooc ráda