-
Re: Justinek
hello i´m justin bieber and to czech rebublic i ll arrive *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Objednám. Anebo ještě mám druhou možnost.. Protože tam ségra bydlí, tak kdyby to nešlo si to objednat, tak bych ji poprosila aby mi to koupila a poslala.. -
Re: Re: golden ticket
Jj, buď ti uspořádá soukromý koncert, nebo budeš hrát v jeho videoklipu anebo vyhraješ Wii (nebo jak se to píše xD, prostě taková super hra..). Platí to ale jen pro US. =/ -
Re: golden ticket
No to je zlatý tiket a ten když najdeš tak asik budeš hrát v Justinově videoklipu *4*
Tak mi to psala sweet.anne a ta má určitě pravdu!!!! *1* *3* *3* -
golden ticket
*1* mohla by mi jedna z vas vysvetlit, co je "golden ticket"?? *1* dekujii -
Re: Re: Re: justiin
Jasně *1* Kromě Justina *14* -
Re: Re: justiin
Zsr*** Američani *15* *1* samozřejmě kromě Justina *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
Aha tak to jo mo tak ten má dost *15* *15* *1* ňákej pomatenej byl ten náš Justínek *14* *14* *1* *1* *15* *4* -
Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
omlouvam se. bylo to "hlasujte pro beyonce, sakra, chtel jsem rict bon joviho, ale na beyonce jsem myslel" *1* *1* so sorry *3* *9* -
Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
j tak kuju tak to sem ráda že sem o moc nepřišla I love justínek *14* *14* na něj nestačí ani 1000 slov *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
holky klidek!!:) *3* ja se na to koukala a byl tam asi jen 15 vterin a rekl "vyberte si pomoci sms vasi pisen, kterou chcete, aby bon jovi zazpival, sakra, jsem se zpletl, chtel jsem rict beyonce" *14* *14* tot vse *3* neveste hlavu!!! *3* -
Re: ....
no jasny ze je to officialni!! *3* si to stahnete!!! *3* *14* -
Re: Golden Ticket
hey hey hey, co se to tu deje??? *1* co je "golden ticket"??: *1* -
Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
mno nwm ja to tam někde nenašla zo našeho Justínka *14* tak jako jak to mohly udělat sestřihat to a jeho viškrtnout justínek *14* *14* se nedá viškrtnou sou pěkně ošklivý *15* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Golden Ticket
počekej nwm jestli sem blba ale coje to ten ticket?? asi sem blba nebo nwm řekneš mi to plosim.. -
Re: Re: Re: Re: Re: ....
počekej nwm jestli sem blba ale coje to ten ticket?? *1* asi sem blba nebo nwm řekneš mi to plosim.. -
Re: justiin
Boužel asik jo *9* -
justiin
ahojky holky jjj mas pravduu ze nejsii jediina co ho máá rada :D! a ten golden tickett se da najitt jneoom v americee ne??!! -
Re: Re: Golden Ticket
JJ to by byl šok!!Aspoň bych tě viděla v klipu! *1* -
Re: Re: Re: Re: ....
No ja asi ne *9*
Já si budu muset počkat až to bude u nás...
Ty si to objednáváš nebo kupuješ v Americe???? *7*