-
Re: Catlin
jo,tak to aspoň přežila?A jaktože už není nejlepší mazloška,ale jenom kámoška? -
Catlin
Caitlin(jeho bývalka,teď nejlepší kámoška)byla na raftu a spadla z něho a pak ji ten člun ještě přejel=///,chudinka,ještě se neví jestli někdy bude vůbec chodit=((,ihned jak se to Justin dozvěděl tak odvolal několik vystoupení.. *9* *9* -
Re: Re: His birthday
Tak snad ví kdy má narozeniny, ne? Mg. -
Re: Re: Re: Justinův pravý den narození
no tak to mají blbě!!!!narodil se 14.3!!!nemusíš všemu věřit!!! *16* *16* *16* *13* *13* *13* *9* *9* -
Re: His birthday
nene 14. *13* *13* *13* -
Re: Re: Re: Re: POZOR!!!!!!!!!
ale pockat vy ste s nim fandove??ja o to pozadala na facebooku a on nic bééééééééééééééééé ééééééééééééééé -
Baby feat. Ludacris
Dneska vyšla jeho nová písnička Baby! Je úžasná! Můžete si ji poslechnout tady: http://www.youtube.com/watch?v=ZE79 nAoh5oY Doufám, že bude v té druhé části My World. *4* Už se na to moc těším. *14* *14* -
.
Ach jo!! Kééž by přijel do Česka!!!!
Mooc ho žerůů!!!
I LOVE JUSTIN SO SO SO MUCH!!!!! *14* *14* *14*
Už se těším na druhou část alba MY WORLD!!!!
I
*14*
L
O
V
E
*14*
J
U
S
T
I
N
*14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Justinův pravý den narození
Jůůj on je menší než já *4*
Ale ne o moc *4* *14* *14* *14* -
Re: Re: Justinův pravý den narození
A měří 5'4'' což je nějakých 162 cm a prý ještě roste. -
¨No jo ja sem si koupila top dívku a tam je taky napsáno 1.3.
Tak to bude asik ono:)
I LOVE JUSTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* !!!!!!! -
His birthday
http://www.youtube.com/watch?v=Eu42 hWwXquM
Tady na tomto videu ve 2:42 říká: ,,My birthday is on March 1st." :P -
Re: Justinův pravý den narození
Fakt je to 1. 3. Ve všech amerických časopisech, když je tam napsané datum narození, je tam vždy 1. 3. Prvně jsem si myslela že se přepsali, ale když už to bylo ve více časopisech, tak na tom asi něco bude.. -
Re: Re: Justinek
stejnak to je jen hlasování na to která země má Justina nejradši a né kam by měl přijet...je možný, že potom přijede, ale není to hlasování přímo na to *3* -
Re: Re: Re: POZOR!!!!!!!!!
taky nevím jak je to na tom twitteru ale potvrdil to i na facebooku...atakže budou videoklipy..ale ta BABY písnička je fakt hezká, (slyšela jí jsem samozřejmě jen s kytarou ale i tak ;) ) -
Re: Re: Re: Re: ......
já ho chci taky ale nikde ho nemůžu sehnat, soutěž o něj jsem nevyhrála, takže je mám zatím stáhnutý ty písničky...ale až bude možnost tak si ho koupím -
pravdivý datum je opravdu 1.3. ...nevím to sice na stopro, ale 90 % to bude...má to prej na stránkách *7* -
Re: Justinek
me tam hlasovat nejde!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: ......
ja chci taky original -
Re: ......
no víte ...je to jednoduší ale ja sem si ho chtěla nejdřív poslechnout a asi si ho objednam pres internet...jo a stahla mi ho kamoska a ja ho mam ulozenyho v compu muzu ti ho akorat poslat!!!