-
....
Souhlasím že je Qrásnej....thaQy se mi líbí....ale neumí wšechno...napříQlad neumí česQy... *9* ....a thřeba se dočQáme a přijede do naší prdele swětha..... *4* ...necháme se přeQwapith... -
Re: Woooooooow
Nemá holku *3* Dělal rozhovor pro muchmusic a tam na otázku "Do you have a girlfriend?" odpověděl: "No, I´m single" *14* :)Dav šílel *1* -
NEJLEPŠÍÍ....NEJKRÁSNĚJŠÍ... ..MILUJEM.....:-*
miluju ho....on je nejlepsiii na svete....krasny, talentovany.....on umi snad uplne vsecho!! *14* *14* je proste NEJLEPSII....skoda ze asi nikdy nebude nekde u nas v CR *9* *9* -
Re: Re: Justin Bieber
Dyť jo, já taky!!!!!!! sladkeeeeeeeej coooooool boy!! *14* *14* LOve him!! -
Re: Justin Bieber
woooooow, je božííí!! -
Re: ..hezuu
jůůůůůůůůůůů zlatá slova..!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Woooooooow
Ty krááááso!! Je fakt boží :) woooow, ale takovej hezu kluk ma určitě holku že:) Stejně u něj my holky z česka nemáme šanci.. *9* To neplatí *16* Ae je fakt božžíííí *14* *14* *14* -
SuPéR bOy
Justin je fakt cool boy s krásnym hlasem x) nej song (zatím) one time xD poslouchám furt dokola xD *14* -
..hezuu
tak toto je moc sladkej krásnej klučina !!!!má fakt supr hlas!!je sladkej bych ho nejradši spapala!! *14* *14* *14* *14* -
ahoj
je fakt hezkej jujj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Justinek
mno tk to je nepopsatelne hezoounkej klučíííík *14* *14* *14* a One Time si poustim furt dokola má nej hlas *1* *14* -
Re: Re: Re: Justin Bieber
on ? jéé upa náádhernej *14* *14* -
LaWuJŮů Ho ...
WoW ... On uPe DoKOnAlOsT ... oN uPe RoZtOmIlý ... On UpE SlAdKy ... hO mAx ŽeRůŮŮů *14* *14* *14* -
Re: <3
ja ho taky upe miluju a seš stejna jako moje nej amoska taky porad tu písničku poslocha porad dokola *14* *14* *14* -
<3
Justin má krásnej hlas a je hezkej!Upa nejvic ho zboznuju a One Time poslouchám furt dokola *14* *14* -
nejj
ma upa dobry hlasek a je uplne roztomily *14* *3* *3* *14* *14* -
nejjj
nejlespi justin porad dokola posloucham pisnicku one time chcu jet a jeho koncet nej mega laskuju ho *14* *14* *14* -
Re: Re: Justin Bieber
má uplně krásnej hlas a skvělý písničkya navíc je krásnej a sladkej *14* *14* -
Nejlepší
Nejlepší kluk..MilujŮůŮ ho..je nejsladčí :-*** -
justin
Justin je nejhezčí a nejsladší kluk který žije je vážně boží *14*