-
Já to nechápu proč ho většina lidí nesnáší?..protože něáka parta blbců(na příklad) co mu závidějí řekli, že je gay a všichni se chytli a takhle to začalo kdyby byl gay tak by nechodil s holkama. Nejsem beliber ale beru ho za normálního zpěváka,ale i kdyby byl gay tak by to bylo snad jeho věc, jeho život, každý má svoje práva :)ale obdivuji jeho přístup k tomu, jak mu nadávají a on na to kouká s úsměvem..je to skvělý zpěvák *3* :)
-
SMĚVÁK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Néchápu píšete sem s chybam!!!!!!!!!!!!!!!!votřes
-
Tak to oslavíme spolu*3*
-
já nesnáším tebe :))
-
Taky nechápu...
-
Jak je možný, že má víc "líbí se" než třeba Zayn a Liam??!!!
*10* *9* *16* *12* *11* *8* *7* -
Aha!!!!!to jsi ty Sabushenko!!ale proč mi tohle píšeš?jestli mi ještě něco takový ho napíšeš odeberu si tě z přátel abys věděla!!!*10*
-
Nech mě už konečně na pokoji!!!!!!!!!!!!!!!*16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**a máš divný jméno hej co to jako má mít za smysl!!!!!!!!!!!a máš řešit pokud vím Justyna ne mě takže mě laskavě nechej a jestli ne budu ti nadávat nebudu mít na výběr!!!a pamatuj si jedno!!!ten kdo mě nasere toho si budu pamatovat navždy!*16*
-
Justin je zpívá jako holka =-O ;-) :-(
-
Hej Mrs Wesley nepis to vsude
-
zpívá hezky, ale někdy se chová jak hulvát *11*
-
proč myslíš?
-
moc srasa mluvi ta prava *16*
-
mi se neliby *16*
-
Ale on to napsal schválně chápeš???
-
to neni pravda ze on odchadza ze spivem ty jenn a sem kuli tebe rosculena justin je muj najoblubenejsi spevak *16*
-
XD! On fakt končí se zpěvem? Jestli je to pravda tak to bouchnu šampáňo...už bylo načase. Nesnáším ho z celého svého srdce-je to zmetek...je to fake, prostě falzifikát...dobře mu tak
-
A ty Tome.........laskavě buď z ticha,protože máš(skoro)v každym slově chybu.A to píšeš že něčí čeština vypadá,jako by to psal d*bil. *10* *10*
-
No........nejlepší doopravdy není.To máte pravdu. *6*
-
Spolu s one direction patří k nejhorším zpěvákům na světě, nesnáším ho