Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to nechápu proč ho většina lidí nesnáší?..protože něáka parta blbců(na příklad) co mu závidějí řekli, že je gay a všichni se chytli a takhle to začalo kdyby byl gay tak by nechodil s holkama. Nejsem beliber ale beru ho za normálního zpěváka,ale i kdyby byl gay tak by to bylo snad jeho věc, jeho život, každý má svoje práva :)ale obdivuji jeho přístup k tomu, jak mu nadávají a on na to kouká s úsměvem..je to skvělý zpěvák *3* :)
  • SMĚVÁK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Néchápu píšete sem s chybam!!!!!!!!!!!!!!!!votřes
  • Mrs.Wesley
    Tak to oslavíme spolu*3*
  • já nesnáším tebe :))
  • Mrs.Wesley
    Taky nechápu...
  • Jak je možný, že má víc "líbí se" než třeba Zayn a Liam??!!!
    *10* *9* *16* *12* *11* *8* *7*
  • Mrs.Wesley
    Aha!!!!!to jsi ty Sabushenko!!ale proč mi tohle píšeš?jestli mi ještě něco takový ho napíšeš odeberu si tě z přátel abys věděla!!!*10*
  • Mrs.Wesley
    Nech mě už konečně na pokoji!!!!!!!!!!!!!!!*16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**a máš divný jméno hej co to jako má mít za smysl!!!!!!!!!!!a máš řešit pokud vím Justyna ne mě takže mě laskavě nechej a jestli ne budu ti nadávat nebudu mít na výběr!!!a pamatuj si jedno!!!ten kdo mě nasere toho si budu pamatovat navždy!*16*
  • Justin je zpívá jako holka =-O ;-) :-(
  • Hej Mrs Wesley nepis to vsude
  • zpívá hezky, ale někdy se chová jak hulvát *11*
  • proč myslíš?
  • moc srasa mluvi ta prava *16*
  • mi se neliby *16*
  • Mrs.Wesley
    Ale on to napsal schválně chápeš???
  • to neni pravda ze on odchadza ze spivem ty jenn a sem kuli tebe rosculena justin je muj najoblubenejsi spevak *16*
  • XD! On fakt končí se zpěvem? Jestli je to pravda tak to bouchnu šampáňo...už bylo načase. Nesnáším ho z celého svého srdce-je to zmetek...je to fake, prostě falzifikát...dobře mu tak
  • A ty Tome.........laskavě buď z ticha,protože máš(skoro)v každym slově chybu.A to píšeš že něčí čeština vypadá,jako by to psal d*bil. *10* *10*
  • No........nejlepší doopravdy není.To máte pravdu. *6*
  • Spolu s one direction patří k nejhorším zpěvákům na světě, nesnáším ho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit