Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin Bieber a Selena Gomez: Chvíli spolu a chvíli zase od sebe... Tak by se dal shrnout románek mladého zpěváka s hvězdou od Disneyho. Jejich přátele se svěřili: "Máme zakázáno o jejich vztahu mluvit. Každopádně nic není takové jak se zdá a myslím, že tihle dva prostě patří k sobě." A jak Justin řeší nucenou svobodu? Pařbami, dalším a dalším tetováním a mlácením fotofrafů...
  • http://foto.osobnosti.cz/justin-bieber-685098 mohl by jste sem dát někdo ten obrázek tak aby se dal stáhnout prosím ??
  • Jdu si takhle ulicí koukam co se děje
    vůbec nic mě netrápí v těle pivo mě hřeje
    walkman hraje hudba proniká do mý hlavy
    pohodovej rytmus sleduju tady ty davy
    lidíííí co wokolo me chodííí
    nic nevidíííí co si myslim nepochopííííí
    takže s chutí budu v klidu žádný depky
    to sem si myslel než sem potkal nagelovaný lebky
  • tak mam tady predelavku od divokyho zapadu - mlat skinheada do hlavy.
    ale je to mlat toho justina bobra do hlavy
  • Nejmenovaný americký deník zveřejnil Juse v San Diegu, kde se prý chtěl zavraždit! Je to lež, potvrdili to jeho fanoušci... No ale možná je na tom něco pravdy, to zatím není jisté. Kdyby něco, tak vám to určitě napíšu!!!
  • Justin je tak krásný,hezký,užasný,dokonalý a já ho budu milovat do konce života... :) :) :) :) :) :) :) *14* *14*
  • On dela i do radoby damskejch parfemu a hadam ze si je sam kupuje:D
  • Jo nejlepsi clovek na svete??? Ty ho znas osobne ze todle si napsala???? Prosim te to ze si o nem neco prectes a poslechnes tak to je docela malo
  • Lol a co kazdej vecer mas mokry sny:D
  • Loool tomu vazne veris:D najivko ten pojede treba v koksu v tvrdsich drogach
  • A ešte aj Tw (the wanted) sou lepsi v spivani kdiš vipijou 15piv a 19 koňakou
  • Všichni co nenavidi Justina nech se hned hlasi k 1D nebo k Union j
  • Jseš strašně krásný Justine a že kouřil mariuhanu to jso jen drby *14*
  • karolin.ola
    d.d.dd.d.)d)d)d)
  • karolin.ola
    ....))))
  • karolin.ola
    justin biebre mam te moc rada přid do prahy nebo do tabora udelej si tari koncert prosim v taboře milujtě karolina *14* *14* *14* *3* *3* *3* jjooo a poslimi všecko co mas justin biber jjooo a mas odemne like like a este 1 1 1 1 1 že si dobrejjj a dobře spivas jjoo a film hlavne a ja chci si udelat fotku stebou 10 jo na pomatku karolina
  • Strašné se mi líbi , je sexy a

♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡:-) ;-)
  • Justin bieber ma pekne pisnicky ale, jinak je strasnej samponek PSnic proti pisu jenom svuj nazor *3* *3* *3*
  • super ja sem 13.3.1997 a JB je 1.3.1994 je ve znameni ryby ja taky :p super
  • Je proste úžasné wááááá šekšíí jak bublinky v pepšííí *14* *14* proste ho zbožnujem je to pán proste *14* Haters môžete mu ruky nohy bozkávať ! *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit