-
a MATE NEKTERI PRAVDU
a někteříí z vás majíí pravduu justin s nikym nechodii tedko -
betuska123
Vše nej k Tvým narozeninám :-* *14* -
T-music
Tak Justin nám z 5tého místa skočil na 3tí...což je dobrý, ale stálke hlasujte ať je na prvním!!! *3* http://www.t-music.cz/hudba/t-music-chart/ -
Souhlasím s Kiss.já ho taky moc nemusím ale ne že bych ho nenáviděla.Prostě se mi nelíbí jeho styl hudby.Můj názor je že tahle diskuze k ničemu nevede....někdo ho má rád,jiní ho nenávidí!!!!Tak to prostě bylo,je a bude,ale na druhou stranu mě baví si číst vaše komentáře!!! *3* *15*
-
Hele je jasný, že všichni ,co ho tady pomlouvají, mu jenom tiše závidí...popularitu, peníze, majetek, fanoušky, život na vysoké noze, že si v osmnácti letech může dovolit Ferrari, Lamborghini, Porsche, mít barák za několik milionů, cestovat po celém světě, může mít prakticky skoro všechno, je zajištěný do konce života. Ano,závist z vás tryská na míle daleko,tak si to konečně přiznejte, protože kdyby vám byl ukradenej, tak sem nebudete lozit a nebudete ho pomlouvat, závistivci. Závistivý český národ se opět projevuje v celé své kráse!!! Teď vážně, když se vám tak nelíbí, tak proč sem chodíte a drbete? Proč ten čas nevyužijete lépe,abyste si místo těch blbých keců taky mohli splnit svůj sen? Proč vám tolik vadí, že je tak populární a má spoustu fanynek? Mám pro vás blbou zprávu, ať chcete nebo ne, Justin má talent, něco umí a hodně toho dokázal a to není jenom práce jeho managementu,ale zasloužil se o to sám svojí pílí a manažer je od toho,aby radil, co a jak nejlíp udělat. Manažera mají i vaši oblíbenci,tak nechápu,proč Justinovu popularitu hážete jen na jeho manažera. Pokud by byl Justin poleno,tak ani ten nejlepší manažer z něho hvězdu neudělá!! Rozumíte tomu??? Nerozumíte, že jo.....Ani se tomu nedivím. Třeba se tou zlobou a závistí zalkněte.
-
-
Ty děláš jako by byl jediný Bieber populární a jako by i jiní mladí umělci neměli peníze a slávu. Špatně holčičko. Možná je čas oprostit se od své argumentace o závisti a opravdu se zaměřit na tu hudbu a trochu se zamyslet. Opravdu si myslíš, že mu všichni ti lidé závidí? Jediné, co by se dalo závidět jsou ty peníze, ale on není jediný, který ty peníze má. Já bych řekl, že si spíš nechcete přiznat, že to není jen o Biebrovi, ale hlavně o jeho muzice a o dnešním směřování popu, které je tedy katastrofální. Bieber je nyní typický příklad muziky, která nemá hlavu ani patu, natož srdce. Já také nejsem nijak žánrově vyhraněn. Ve fitnessu je nejlepší hard rock nebo metal, ale nebráním se ani jazzu nebo Mozartovi, Dvořákovi, Smetanovi a dalším. Ani ten pop mi nevadí, když je tedy dobrý a poslední opravdu dobrý pop dělal Jackson.
A mimochodem. Justin v rozhovorech ukázal, že má v hlavě slámu a ne mozek.
-
-
Justin je fakt boží moc ho miluju , je to ten nejlepší zpěvák na světě *14* .
-
Vy tady vsichni pisete jak on dava na charitu a jak je hodnej..hm je to pravda ALE JESTLI CHCETE NECO VEDET TAK VAM REKNU NOVINKU! vite kolik lidi dalo na charitu jeste vic nez on. TAK Z NEHO NEDELEJTE CHUDACKA!!!
-
cool roztomiloušškeeej
celkove roztomiloušškkkeeeej spivat taky umi hodne mi pripomina moji kamosku tenhle typek je dobrej *14* *3* *1* -
-
Re: cool roztomiloušškeeej
prej kamošku *1* *1* *14* -
-
Re: Re: cool roztomiloušškeeej
a co jako??vis kolik lidi na svete mu este je podobnejch??to bysme se napocitali *15* -
Re: Re: cool roztomiloušškeeej
*15*
-
-
-
cd
Už se strašně moc těším na jeho CD které mu vyjde 17.listopadu ale to asik vite ze???? To si musim hned koupit!!! *4* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: cd
jo ja taky ja ho hrozne miluju *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: cd
jé fakt?? tak to si teda taky koupim....dííík *3* *14*
-
-
co?
nn to sem nevedela ece ze si to sem napsala! DÍK *13* *13*
-
-
Justin
Justine, zlato!!! Přeju ti všechno nejlepší k tvým 16tým narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a úspěchu ve všem, co děláš! Už jsi toho dosáhnul hodně a věřím, že ještě hodně dosáhneš! Miluju tě!!!
Justin, honey!!! I wish you happy 16th birthday, lots of happiness, health, love and success with everything you do! You've already reached a lot and I believe you'll reach a lot more! I love you!!! *14* *14*