Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak přibližně 20, to je snad jedno ne? Já jsem věděla, že mi to zase někdo připomene
    • aluska33
      Ne!!Máš makej mozek nebo co?!20 a 18 je rozdíl!Ani přibližně mu není 20:D Ale 18..Holka dej jsi pokoj,jseš tu akorát tak pro smích..
      Ps:Principessa a nunatá se vším svama souhlasím=*
      • Kronoss1
        Je vidět, že na základní škole tě učí počty dobře. Přesto se tě dovolím opravit, pro smích jste tu vy.
      • 1) 2 roky není zas takový rozdíl
        2) Ty jsi snad tak geniální, že když proti tobě na ulici jde člověk tak hned poznáš kolik přesně mu je let?
        3) To, že řekla, že vypadá na 20 je pro něj spíš kompliment než urážka, takže klidni hormon
  • ja justina miluju *14* je krasnej nadhernej no proste dokonalej jemi 11 a pul a patrim mezi beliebers ja justina budu branit posloucham jeho pisnicky asou super ten kdo mu nadava tak at chcipne *16* protoze justinovi nikdo nadavat nebude nikdy nechapu jak to justin dokazal stat se slavnim ale preji muto justin by tem comu nadavaji zakroutil krkem a tomu co rikaji ze sou lepsi nez justin jim preju smulu proste sem beliebers a muliju justin a budu ho branit na vzdy je nadhernej moc moc moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • je to hnusák
      *11*
    • Takto s tebou souhlasim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Že vás to baví. -.- My jsme velká rodina Beliebers a budeme ho bránit pořád. Tomu už nezabráníte. Ale nechápu, proč mu nadáváte. Podle vás nemá kvalitní muziku. Vy zase třeba máte rádi já nevim třeba Ozzyho. Mě se třeba nelíbí jeho hudba a podle mě není dobrá, ale nadávám mu snad? Kdybych říkala "Ten Ozzy je jen starý dědek co už za chvíli chcípne a jeho hudba je jako když r*tardovanej jelen vydává pazvuky." Vy by jste se ho taky zastastali. Nebo kdybych nadávala někomu jinému koho máte rádi. Každý z nás je jiní. Každému se líbí něco jiného, tak proč jsme hned magorky? Vás se třeba líbío to co nás se třeba nelíbí, tak nás nesuďte a ani jeho ne! Každému se líbí něco jiného!!!
    • Kronoss1
      Vytas argumenty. Proč není Ozzyho muzika dobrá? Mimochodem sklízí už 40 let pořád stejné úspěchy a Ozzy je považován za legendu hudebního průmyslu, ale dokaž opak.
      • No právě. Tobě se jeho hudba líbí a mě ne. U Justina je to naopak, jenže s rozdílem, že já Ozzyho neponižuju. Ty Justina ano a to se mi na tom nelíbí.
    • jak se vám ten... může líbit??
      nechápu to
  • Hodně s ním lomcuje zpěv, kdyby nebyl zpěvák třebe by byl lepší. Zrovna on patří mezi nejnavštěvovanější, kdyby nebyl zpěvák možná by nevypadal jako teď, vypadá jako kdyby mu někdo ublížil, jako prokoplej fotbalovej míč se kterým si nikdo nechce hrát, tak to je. Je mu 20 a vypadá jak mimino-to je hnus
    • taky si myslím *3*
    • Omg holka ty se nauč psát víc srozumitelně, protože to co tu píšeš za hovadiny, by nepochopil ani Einstain :D Ani nevíš kolik mu je a asi si ho nikdy v životě neviděla na nějaký fotce co?? :D Jak tu psala aluska33 doufáme že nebudeme muset vidět ten tvůj ksichtíček, to by jsme se třeba všichni lekli :DD
    • aluska33
      Komu je 20?!?!Možná jsem blbá,ale vážně nepochopila jsem to!Justin má 18 kdyby něco!Kdyby nebyl zpěvák tak to bude normální kluk!Bezva kluk kterej má svůj styl a jede si podle svýho!Jde poznat,že oněm nic nevíš a jen se sem s*reš!Protože jsi nikdy neviděla jeho fotku,když podle tebe vypadá jako mimino!Ještě,že nikdy neuvidím tvůj ksicht!To bych se možná lekla.
  • Nechte toho kluka konečně dejchat, nikomu snad nic neudělal. Na to, jak je mladej, toho dokázal víc než dost. Takže uznání. A dejte mu pokoj!!!!!
  • Je to nula pořád, jako co dokázal? To už je lepší One direction, ti mají lepší písničky. A jak mu můžete věřit, že nikoho nezabije? Já myslím, že je toho schopnej...
    • One Erection jsou taky buz*ci jak bobr.
    • aluska33
      Ty musíš být velká *****.Justin už od malička si váží lidí,vydělával peníze pro rodinu!A co dokázal!Jde poznat,že nejsi Belieber a vlastně nic o něm nevíš -.-.....
    • Já ti povim co dokázal - vyprodal MSG;). A proč by někoho zabíjel? To může napadnout jen hatery.
    • Proč by měl Justin někoho zabíjet? Jdi se vyšetřit...
  • Lusinka33
    Panebože všichni ho milujou protože "vypadá ůžasně" ale stejně jsou milionkrát lepší třeba Viralbrother
    • Omg pochybuju o tom, že Viralbrother zná někdo Ameriky ;) Jsou super leda když se chce člověk zasmát :) S Justinem je ani srovnávat nemůžeš holka, tutově toho Justin dokázal víc než oni.... :D
  • Lusinka33
    Lepší apokalypsa než bieber aspoň by od něj byl klid *1*
  • Hele, on narozdíl od vás něco dokázal. Z nuly se z něho stal nejpopulárnější zpěvák. Má přes 3o milionů fanoušků a nazačátku měl jednoho fanouška - svojí maminku Pattii. Vy ale sedíte u počítače a na osobnostech.cz píšete já nevím co pomluvy. Nepřijde vám to trapný, že nadáváte někomu, kdo se dostal z nuly na vrchol, ale vy jste pořád jen nuly, co nic nedokázali? Vzpamatujte se!
    P.S. Ano, já jsem taky nula, ale narozdíl od vás to přiznám a Justina se zastávám, když ho pomlouváte.
    • Sice nepatřím mezi jeho skalní fanoušky, ale nevadí mi...A přijde mi to jako ubohost pomlouvat někoho, kdo má talent a odvahu něco dokázat a splnit si svůj sen. Šikovní a talentovaní lidi budou vždycky terčem pomluv, závisti a nenávisti, tak to prostě je, co je svět světem. Za slávu se prostě v tomhle světě platí.....
      • On má možná tak talent na to vydělat prachy (respektive talent má jeho manažer). A není pravda, že talentovaní lidé musí být vždy středem pomluv... Podívej se třeba na lidi jako John McLaughlin, Steve Howe, Chick Corea, Frank Zappa... Ti nejenže jsou talentovaní, ale ve svém oboru dosáhli geniality. A pro takové lidi nemusíme chodit daleko: Radim Hladík, Vladimír Mišík, Luboš Andršt, Michal Pavlíček, Marián Varga jsou přímo nasnadě.
        Nejsou příliš populární, rozhodně ne mezi konzumní společností a náctiletými holkami. Ono totiž jejich hudbu není úplně jednoduché správně poslouchat, cítit, vnímat. Každý si musí k té nejvyšší kvalitě sám vyšlapat cestu, a záleží pouze na něm, jestli chce. A nebo jestli se zasekne u hitparádových hvězdiček jako Justin Bieber. Tak to vidím já a nechci nikoho urazit. Nicméně tohle je diskuse a tady se má o daném člověku diskutovat, a ne ho jenom chválit a odhánět komentátory, které mu zrovna nepřišli na chuť.
        • Souhlasím, ale každý má jiný vkus. To, co se líbí tobě, se třeba nemusí líbit druhým lidem a taky by ti určitě vadilo, kdyby tvého oblíbence lidi pomlouvali. A nemyslím si, že talent má jenom jeho manažer. Manažer může být sebelepší, ale pokud je zpěvák (zpěvačka) poleno, tak nemůže nikdy udělat dobrou show, i kdyby se manažer snažil sebevíc. Kariéru si musí zpěvák udělat sám a dobrý manažer je od toho, aby mu radil,co a jak nejlíp. Ale nejvíc záleží na tom daném člověku.
          A je mi jedno, že na něm ujíždějí náctiletý holky, rozhodně lepší, než aby někde chlastaly nebo fetovaly.
  • Justin je podle mě skvělý zpěvák, který měl nějaký svůj sen a proto si za ním šel a vyšlo mu to. Dostal se hodně daleko. Vyprodal Madison Sqaure Garden za 22 minut! A myslím, že to už něco znamená. Hlavně nezapomeňte napsat, že jsem jenom malá dvanáctiletá holka, když patřím mezi Beliebers ;)Tomu se fakt musím smát, když si myslíte, že všichni Beliebers jsou malý dvanáctiletý holky... *3*
    • Moje řeč, líbí se mi na něm, že se k něčemu odhodlal na rozdíl od těch blbečků,co ho tady furt pomlouvají...Za slávu se vždycky platí...vždycky se najdou závistiví lidi,co mu budou závidět i nos mezi očima. A navíc si myslím, že je i docela pěknej...
      • Přesně platí... Tady platí to, že když má člověk nepřátele, tak už něco dokázal. Ano je pěknej, no podle mě je teda dost pěknej :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit