Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hateři..Vy máte tak nudnej život že se sere*e do Justinovo života.On že je namyšlený ? Řeknu vám bohužel pro jednu smutnou zprávu. NENI !!! Ať navždy žije Justin Bieber ! My family ? Beliebers...
  • Justin je legenda.. Justin toho zvládl víc než vy všichni dohromady.. Měli byste mít z něho respekt.. A né se mu jako čů*áci vysmívat!!!
  • a ešte........
    keby ako vy hovoríte, nemal fanúšikov tak
    - vypredal by legendárne miesto madison square garden
    - mal by na twt 30mil. fanúšikov
    - vyhral by toľko cien
  • hey, vy držte huby !!! otvorit si ich možte iba ak my odpoviete na tieto otazky :

darovali ste niekedy peniaze na charitu ?
    koko zarabate ?
    kolko bab by dalo hocico aby mohlo mat co i len jeden vas vlas, co i len kvaoku potu - alebo sa vas len dotknut ? (nekeri by mozno len zaplatili aby sa vas dotykat nemuseli *12* )
    a je to váš názor ze je podla vas gay, alebo ste to len niekde poculi a opakujete to po nich ?!

Ked mi na toto odpoviete tak vam o jeho ohovarani nic hovorit nebudem !!!! ale pochybujem ze niekto by mal co i len odvahu mi odpisat !!!
  • Ahojte , já jsem Belieberka také ... Jako řeknu vám něco ... Já osobně na haterů jebu a ignoruju ich ... Nemám potřebu se s nima zaobírat , protože to že jsem BELIEBERKA nezmení ! Tak jich ignorujte i vy a uvidíte sami , že jednou jich to omrzí to mi věřte ! Přece nebudem my beliebers trapní a nebudem se taky zosmněšňovat .. Já vím že některé belieberky mají Justina až tak moc rádi , že prostě musí se pořád hádat s HATERAMA ..Takže můj návrh zní... Nikdo na justina nadávat nebude a kdo jo , tak ať si poslouží ... Mně to síce sere ale nic s tím neudělám ;) Takže milí Hateri, Hejtujte kolik jen vlázete protože nemáte na nás beliebers .. My jsme rodina takže stojíme při sebe ;) .. Já si nervy haterama ničit nebudu :) -Deníí
  • Nesnášiš Justina ? Proč ?
    Protože dokáže lidem 'vykouzlit' úsměv na rtech ?
    Protože následuje své sny?
    Protože 'učí' lidi následovat i své sny ?
    Protože tvrdě pracuje ve svých mladých letech ?
    Protože vypadá dobře ?
    Není tady všechno páč se to sem nevejde ale ten princip doufám chápete..! To on naučil mnoho z nás "Never say never"..takže Fuck Haters..!
  • Bieber to je moja viera,
    Bieber nikdy neumiera,
    pokiaľ bude tento svet budem kričať: Bieber is the BEST!
    Všetci máme Rinanny dosť nemá žiadnú budúcnosť.
    Lady Gaga nech sa schová my sme mládeš Justinová!!!!

Bránim Bibera!!
  • Držte huby všichni hateři. Už vás mám dost, co jste dokázali vy ? Sedět na prdeli na FB a komentovat jakej je Justin buze*ant.!
    • nemáš rád justina proč??
      protože je tak talentovaný?
      protože je tak roztomilý?
      protože má takový úžesný kukuč??

tak víž co? seš de**l prostě justin je nejlepší člověk na světě tak se stim smiř a 1D na Justina nemaj.to je vše co jsem chtěla říct.

*10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • áno áno..;) budeme..:) :D haters..:)) jak može byť gay keď chodil zo selenou? :)) zamyslite sa!:))keď dokážete všetko to čo on tak potom si otvárajte naňho ústa!:))
  • héééj všichni co tady píšete že je gay atd... jste totální debilové Justin dokázal to co nedokážete vy za celej život a co proti němu máte?? Zpívat umí jako nikdo jinej,pomáhá dětem v nouzi dává jim peníze co vy nevyděláte za celej život řeknu vám tohle: vykašlete se na něj když vám tak vadí ale neurážejte ho je to náš idol a my ho v tom nenecháme! Zamyslete se na tím co vám udělal a pak něco pište nebo říkejte on za to nemůže že je tak krásnej a dokonalej.Uvědomte si že on má Beliebers a tomu se říká prostě rodina když ho urážíte začneme urážet my vás!!!!
    V šude píšou že my patříme mezi nejvěrnější fanoušky!! nebudu vás tady prosit Ať ho máte rádi ale nenadávejte na něj A tento názor má půlka země :) ;) FUCK HATERS!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit