-
Los Angeles!!!! Byla by hloupá kdyby to nebrala... já bych to vzala všemi deseti!!! Jo a dej vědět, jak si se rozhodla!!
-
-
Vám se to řekne, před vámi nestojí možná životní volba!!! Jo a pište zítra odpoledne si všechno přečtu!!! :)
-
-
Jsem zvědavá kolikrát se tady objeví Brno??!! :)
-
-
To Ti řeknu rovnou... NIKDY ... víš ostatní by neváhali a brali by to... :)
-
-
-
-
Prosím pište, nevím co mám dělat!!!!!
-
Co si o tom myslíte: Narodila jsem se v New Yorku (máma tam dva roky bydlela a potom jsem se narodila já) ještě rok jsme tam bydleli a pak jsme se (zpátky) odstěhovali do Brna. Teď je mi 11 a máma se chce odstěhovad do Los Angeles.... bojím se že se mi tam nebude líbit, ale ostatní říkají že mám velké štěstí a že by chtěli být mnou a pod. jen tak mimochodem jsem velká fanynka Justina Biebera (vím ulici kde bydlí) a náš dům bude jen o pár bloků dál od ulice kde bydlí on na to jediné se těším, protože budu moct jít na jeho koncert..... :)
-
-
Tak tedy Los Angeles...ale pořád mám trochu strach *3*
-
-
Joooooooo, správně ses rozhodla a neměj strach to bude dobré...určitě si tam najdeš někoho komu budeš moct věřit...sice Tě neznám, ale věřím Ti... TO ZVLÁDNEŠ!!! Jo a přeju hodně štěstí a šťastnou cestu *3*
-
-
LOS ANGELES!!!! *1*
-
Bez rozhodování.... Los Angeles!!!
-
Myslím že máš veliké štěstí!!! Ostatní děti o tomhle můžou jenom snít.....prober se holka, vždyť se máš jako v nebi!!! Pak napiš jak ses rozhodla!! A vy ostatní taky prosím pište, ať ta holka ví co je správně!!! Los Angeles,Amerika nebo Brno,Česká Republika???!!! PIŠTE, PROSÍÍÍÍÍM...Musíme té holce říct co je správný!!!
-
-
Justin je užasnej *14*
-
Vím že každý má svůj názor a svůj vkus,vám se možná nelíbí jeho styl,ale nikdo by neměl tvrdit že nemá talent.Každý mi říká:Bieber má jen fanoušky jenom kvůli tomu jak vypadá ! Tak proč jeho písničky obsahují první místa na iTunes?Proč jeho CD patří nejprodávanějším ?Protože jeho písničky posloucháme kvůli jeho vzhledu ? Komu z vás se stane že,vyprodáte tour čítající desítky koncertu po Severní Americe za hodinu ? V roce 2010 vyprodal Madison Square Garden za 22 minut ? V roce 2012 mu stačilo 30 sekund.Možná má stovky tisíc haterů,ale na druhou stranu je tu spoutu těch,co ho respektují i přesto,že nemusí.Ale především tu jsou tu milionu těch,co ho opravdu podporují.On má příběh.Ví jak život dokáže být.Když se narodil,jeho matka sotva dosáhla plnoletosti.Ani její minulost není nejrůžovější.Brala drogy,ale pak někdo přišel kvůli komu dát hlavu nahoru často vyrážel do ulic s kytarou.V té době to bylo jště malé dítě.Dítě které se rozhodlo pomoc své matce.Ona bývala jeho jediným fanouškem.Podporovala jeho a sdílela jeho talent.A právě díky němu se jejich život změnil.Z uplného dna na vrchol.Pořád si myslíte,že ON byl jen obyčejné dítě co se prostě nějak proslavilo ? On si svých fanoušku váží.Plny sny těm co musí bojovat o svůj život.Těm kterým chybí to čeho si většina z nás neváží ZDRAVÍ ale také těm,která prostě naučil věřít a nezdávat se.Na předávaní cen vzal někoho,koho ještě předtím nikdy nepotkal.A tím splnil sen jedné slečně které dál sílu dát žít.Názory haterů nejspíš nikdo nezmění.Vždy tu budou ti,co se budou snažit dokázat něco obrázkami typu.Dostane rohlík víc like než Justin Bieber ? Pro tyhle mám jednu zprávu.Zvedněte se a zkuste něco dokázat.Mimochodem...Nezapomen proti každému kdo vykřikuje do světa své názory na něj aniž by věděl co za jeho jménem opravdu stojí je armáda která si říká Beliebers a čitá několik milionu těch,kteří za něj hodlají bojovat.Justine děkují ti za všechno ! *4* *4*
-
-
Naprosto s tebou souhlasím *3* *4*
Justin Bieber nemá jen hezký obličej,hezký usměv,hezké vlasy, ale především má hezký hlas.
A moc hezky napsané je to pravda a dojalo mě to *4* *4* -
Hezky napsane a hlavne pravdive! :-)
-
Krasne napsane a hlavne pravdive! :-)
-
I když Justina moc nemusim,tak tohle mně skoro dojalo...je to napsané moc hezky..!
-
-
I love you JUSTIN BIEBER ! *14* fOrever !! *14* *14* Forever amazing and best ! *14* *14*
-
Lidi, prestante se hadat! Me se Justin libi, ale tem co se nelibi a urazi ho, tak ti at sem vubec nepisou! Justin proste uz je, lidi ho milujou a vy s tim proste nic neudelate...a jestli mu zavidite a tema pomluvama se ho chcete zbavit, tak dokazte to co on a lidi budou zase milovat vas.
-
-
Kateřina: Ja ako Tvoje sestra by som Ťa mala podporiť, ale toto už je dosť! Stále o ňom hovoríš a ma to lezie na nervy. Ja si myslím, že by si sem mal písať každý svoj názor od I love JB do JB je k * kot.
-
-
Hele ti máš pravdu že je to D* *il sorry holky ,ale jeeee strašnej magor to je neuvěřitelní co sakra dělá *3* *1* zpívá jako holka a chová se k lidem jako cvok *7* *7* *7*
-
-
-
hatery ste moja naväčšia radosť. snažíte sa o znenávidenie a pri tom ho máte radi... viete ako to viem ?! jednoducho .. keby ste ho nenávideli ako píšete tak by ste neišli na fanúšikovskú stránku a neprihlasovali by ste sa tam a nepozerali sa na Justinov životopis! *7* A PROSÍM A NEJAKÝ TEN LIKE NA STRÁNKU --> http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-is-my-life/127749784013982 dík
-
inák, mali by aktualizovať Justinovu výšku :D lebo na Selene je 168cm aj na Justinovi :D a Justin je od nej vyšší :D
-
-
To je fakt! Justin je už o sedem centimetrov vyšší!
-
-
Ahoj, prosím aspoň nějaký ten like na stránku: http://www.facebook.com/JustinJeSEXY