-
miluji justina bibera hlavne gdyz mu bylo 16 let *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
gdyz? Sakra co je to za slovo *1* Když tak se píše když *3*
-
-
je senza ze začátku jsem si myslela že je to deb*l *12* ale jak mi kámojda pustila několik písniček tak ho zbožnuju *14* *14* *1* *5*
-
milujuho justine vemsime *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jo a bez toho Ushera by Bieber doma valel sunky
-
-
Prodej komponentu na http://www.webareal.cz/prodej ..........
-
-
A když fanoušci řeknou, že Justina milují, tak to není vůbec přehnané. Kdyby fanoušci svého idola nemilovali, tak by to pak nebyli žádní fanoušci. A ano, i já ho miluju. Není přehnané si ho přivlastňovat, bylo to i v tom filmu. Fanoušci si na něj dělají nárok, protože ho objevili jako první na youtube - dříve než jeho manažer.
Takže je úplně normální, že ho fanoušci MILUJÍ. Já ho taky miluju. Samozřejmě m ale přeji, aby mu to se Selenou pořád klapalo. *3* *4* -
Justin Bieber je super. Nebyla jsem na něm nějak moc závislá. Pak jsem se podívala na Justin Bieber - Never Say Never a bylo to prostě úžasný. Je pravda že ho někdo nenávidí a jiní ho milují. Ti co ho nenávidí, ho nikdy alespoň trochu nezkoumali. Protože kdyby jo, tak by zjistili, že je to super kluk s velkým talentem. Vyprodal Madison Square Garden a to je co říct. Je opravdu hodně oblíbený. Za tu chvíli co zpívá, tak se vyšvihl opravdu hodně vysoko a za to ho obdivuji. Zpívá prostě úžasně. Má nádherný život a skvělou holku. Někdo mu to může závidět. A ti co ho nesnáší nebo ho pomlouvají, tak ať se kouknou alespoň na kousek toho filmu a pochopí že není takový namyšlený frajírek za kterého ho měli. Opravdu tvrdě maká. Zbožňuju ho!!!! *3* Je to prostě kluk, kterému se splnil sen!!! *4*
-
-
Eleno, měla jsem to uplně stejné! ;) Taky jsem na něm nebyla zavislá do filmu, ale v tom filmu je prostě užasnej! ;) Děkuju těm co ho natočili, protože to mi otevřelo oči! *3* Jinak skvělej komentář!
-
-
nazačátku se mi justin líbil ale ted hrůůůůza děs běz *8* *11* *12*
-
-
To že Tebe sa to nepáči neznamená že je to hrôza. : (
-
-
Prosím nevítě v jakém díle hrál v seriálu kriminálka Las Vegas ? Prosím moc *14* *14*
-
-
Justin hral v pätnástom diele.
-
-
Justyna: A zabudla si zo hraje v serii XI (11) diel 15, serie 11
-
-
Ale dekuju ze si me opravila: diel 15 serie 11
-
-
Nemas zac!
-
-
Moja milovana sestricka (Natalka) sedim vedla teba, nemozes mi to rict do ksichtu, misto toho abys to pisala na internet!?
-
-
-
javim v prdeli *16* *1* *10* *8*
-
-
Jasně ! a ty si jedině v prdely ! že joo ?? *10* *16* Jseš trapnej *16* Ubožáku *16* *15*
-
-
-
a že jsem se snim mohla vifotit a hodit to na FB...
-
-
vIfotit?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Místo angličtiny se uč raději pořádně češtinu, nutně to potřebuješ.
-
-
Eliska_K zabilááá :D
-
-
-
on je proště boží fakt sem ráda že jsem ho mohla poznat v kanadě se Selenou Gomez *14* *14*
-
-
Von ale nebydlí v Kanadě ani Selly ne víš *4*
-