Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je strasnej samponek :D nechapu co na nem vidite :D Zjistene si preklad textu v jeho pisnickach... no "pisnickach" spis shitech :D
  • Je ten nej muj idol.. Miluju ho a neprestanu je jedinY clovek na svete nejpeknejsi muj ILoVE YOu
  • Dadiana
    je To Ten najkrajši spevak najlepšie vie spievať najkrajšý ma hlas ty si super *3* *3* *14*
  • Justin Bieber byl zpočátku hezký a nadaný kluk ale pak se zněj vyklubala obluda
    • To neni pravda jen vis nevedel co ma delat z penezma tak byl alkoholik a fetak
  • Až do dnes jsem Justina nějak nemusela dokud jsem si nepustila písničku Where are u now. Líbí se mi :) Všichni lidi Justina odsuzují podle toho jak vypadá, že si geluje vlasy, má problémy s policií atd. ale aby si poslechly nějakou jeho pisničku, to je nenapadne. Muj nazor
    • Jo... kamo prej "pisnicku" :D A co text ? :D je to samponek :D
    • No,já mám takový pocit,že song Where are you now se všem líbí jen kvůli tomu,že je to Skrillexův song :D *1* *1*
  • musim uznat je to krasnej *14* *14*
  • Já absolutně nechápu proč sem lezete když ho nemáte rádi -.- pak sem píšete jak jsou všichni strašně trapný a jak vám ty komenty tady vadí ale stejně je čtete pak tady o tom kdo je trapnej -,-
  • Kto je Jorge BLanco aj ked neviem kto to dúfam že je fešák a dobrý spevák,herec... *3* *3* *3* *3*
    • Jo je . Ale JB je hezčí . I♡JB 4EVER
  • Oni by sa k sebe nehodili on je taký ... a ona je super ona iba teraz začala svoju kariéru a aby si ju zničila kvôli takému ako je on nie podľa mňa je Jorge Blano 100-krát lepší *1* *2* *15* *3* *14* *4* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit