Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju te ses nej kluk ses uplne bozi !!! Sem tvoje nej fanynka ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mišánku laskavě ze sebe nedělej chytrýho *16* *16* *16* takže přestan
    • bubuska1
      ty laskavo lady(jezis maria strasna prezivka(...ale netvar sa tu ako daka lady gaga tim myslim ze sa netvar ako daka frajerka mudrlanka.....ale zacni rozmislat co vobec pises jassssssne nic ti neprikazujem chcem ta len poucit
  • Miluju tě JB seš bozi:D *14*
    • bubuska1
      je to pravda ale je pekni je na nom vsetko uzane okrem spravanie a na cloveku zalezi aky je nie ako vyzera takze viac rozumu *5*
      • Asi tak
  • Lidi krotte se Sem fanynka a fakt mě nezajima vaš nazor naněho.!.:D Proboha dej mu pokoj.
    Ps: M.I.L.U.J.U.T.Ě Nejvííc.:**
    • Presne jen mu zavidi
      • ehmmm....co přesně mu má závidět? je to jen hvězdička co si užívá slávy a která stejně brzy vyhasne....kdyby ho nepotkal tamten nějakej producent tak slavný ani není...
        • Ale sel si za svim snem
          • Myslíš, že toto byl jeho sen? Já si myslím, že splněné přání je někdy to nejhorší, co člověka může potkat.
            • Tak se podivej na film newer say newer
              • Reakce na příspěvek:

Filmy a veřejná vystoupení neposkytují náhled do duše, ukazují pouze svrchní slupku pro veřejnost.

PS: Takový film neexistuje. Promiň, ale nemohla jsem odolat. :)
    • Tvá svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhých. Máš-li ty právo napsat svůj názor, mají toto právo i lidé s názorem opačným. Zrovna tak jako nikdo nemůže zakázat vyjádřit svůj názor tobě, ty nemáš právo zakázat to ostatním. Navíc, v tomto případě má každý svou pravdu.
    • komu to cpeš? mě taky nezajímá tvůj názor
      • bubuska1
        kazdy ma svoj nazor takze mu nemusis z laskavostou.....nic zle na nazor nehovor
  • OMG !!! Mišánku
  • Vaše inteligence a smysl pro češtinu je opravdu důkazem toho, kam lidé a tento národ spějí. Lidská blbost opravdu nemá mezí! Raději by jste se měli učit, než psát takové nesmysly a výplody vaší nízké inteligence.
    • Na jednu stranu s tebou souhlasím. Na druhou stranu - je to celkem trapas napsat chybu v komentáři, v němž za chyby kritizuješ ostatní.
    • Hej dobry nedělej zesebe chytrou..:D :D
      • Prvně se vrať do třetí třídy, tam se určují osoby, ty chytrá
    • Máš naproustou pravdu brácho.
  • Já jsem ho viděla přes sklo auta když jsem byla u tety v konektykatu protože asi jeho strýc ?? a bydlí tam holka kterou to auto málem přejelo!!!!! Krutý
  • bez urážky ale edith zdáš se mi docela namyšlená
  • Moure miwuju tě a kamaf tut :********* Poejdeme spolu Baby baby ohhhhh! :* ♥ A Jerrz ehmmm mmmmmmmmmmm už se těším
    • Mohl bych se tě jen zeptat, co ta první věta znamená? Moc jsem tě nepochopil, přesněji řečeno vůbec.
    • ty uchylačko :O A kdyby neco tak Jerry milá zlata *14*
  • Je vážňe úžasnej
    • Úžasný jsem tady jedině já!!!
      • to urcite
        • A ty když seš Niallerka, nemáš náhodou být na jiných stránkách a ne na Justinovi??
          • Ja mam rada justina i nialla a to je te podel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit