Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin Bieber je krásný klučina :* <3333 *14* *14* *14*
  • su nejlepsi na svete tefy az na 1D
    • pardon je to s chybama mnelo tam byt ze justin je nejlepsi na svete az na 1D
    • na mne
      • Ne není to na tebe .!! :DD
        • aha tak pardon
  • A natebe tu taky nění nikdo zvědavej ..!!! ****
    Mojé věc ..! A jo milujuhoo mocc :))
  • Vím, že gay není, ale mám na fanynky dotaz. Kdyby byl, milovaly byste ho stejně? Kdyby teď řekl: "Jsem homosexuál," stále byste do něj byly tak zblázněné? Neberte tento příspěvek jako urážku kohokoli, prosím.
    • je to jeho život:) jeho true fans by ho měli milovat takového jaký je:)
    • Ale neni a nebude.
      • A co jsem asi sama řekla? Pouze jsem se zeptala. Tak si to jen představ, zamysli se a odpověz.
        • Tak nechápu proč takovou kravovinu sem pišeš-_-
          • To je to vážně tak těžké odpovědět? Nemilovala bys ho, protože by sis nemohla představovat, že ho potkáš a zamilujete se do sebe.
            • Jj je to tak těžké,protože na takovou pi****** nebudu odpovídat a vidíš nikdo ti sem nic nenapsal.
  • Beru vse co sem onem rekla je vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazne uzasnej *14**14**14**14**14**14*
  • a ještě něco je to sukničkář *11* *11* *11* *11*
    • Justin bieber je taaak sladký roztomilý mam ho moccc řada.....vzdicky bude patřit do mého zivota Jajj in jee tak uzasnej zbožnujuu ho muj Medvidek miluju tebe ilove
      • TVŮJ medvídek?! Ani tě nezná. Myslíš, že muži jsou rádi nazýváni roztomilými? Řekla bych, že ne. Ale hlavně, že ho máš moc řada. Každopádně directionerka má pravdu, je to sukničkář, to nemůžeš popřít.
  • https://www.youtube.com/watch?v=47YClVMlthI
    tady je nemožnej jájj ty jeho rty něco užasnyho :oo tolik tě miluju
    seš užasnej a neposlouchej žadny Uražky seš prostě nemožnej
    sama dokonalost milujůůů nejvíííc :-* *14* *14* *14* spapam ty tvoje rty Wáu nemužu stebe Prostě jedním slovem DOKONALOST :-** *14* *14*
    • Fakt nevím, jestli tu je někdo zvědavý na takovéhle výlevy.
  • Justin Bieber je strašně sexy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :**
  • Jo možná pije atd.. alé je to jeho život nes*r se doněhoo!
    Alé je dobrej zpěvak ták sklidněte hormony už !!!! lezety na nervy lidi proberte se !!!! Nebo nikdo zvás to nedělá co ?
    ste trapny stíma vašímy kecamí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Řeknu vam jen tohle NESTAREJTE SE DONĚHO ZEČNĚTE SE STRAT SAMY OSEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAŽDY MÁ SVUJ ŽIVOT TÁKŽE KLIDEK !!!!!
    a ják dokažete to co on pak sem píšte!!!
    nikdy ste nci nedokazalia povíšujete se nadním!!!!!!
    OMG !!!:DD zamyslete se nad sebou
    v dnešní době je ta gerenace fakt hloupějšíí """"" :DDD naučte se gramatiku lidii pelale muja:DDD
    • a co das potom teda ty trapko staras se vlast o sebe *11* *11* *11* *11* *11*
    • Souhlasim s Belibers
    • Souhlasím s Edith. Kolik ti je, belieberko?
    • Tak nevím, kdo by se tu měl učit gramatiku... To ji vážně tak špatně ovládáš nebo ti jen vztek a láska zatemňují mozek? Ale doba je dnes vážně na nic. Móda, dívčí idoly, oblíbení zpěváci... k ničemu. Jestli jsou lidi hloupější, to neposuzuju . Ale ty tvrdíš, že jsou hloupí lidi, kteří ho kritizují (ok, ti co tvrdí, že je gay, jsou asi slepí - vždyť i když měl Selenu, běhal za jinými ženami) - a co on, on je snad lepší?
  • Některé písničky jsou docela pěkné, vzhledově není nic moc a chová se jak ***. Některé jeho fanynky, jak tu diskusi pročítám, to je fakt inteligence, mají štěstí že hloupost a naivita nebolí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit