-
Nn
Hoolciinyy mate pravdu je boozii ae on a prijet tady do tee prdele? *9* taak too by neudelal ani Usher *1* -
neeejiik
jeeziisinkyy boozi BoY Faktyckyy upaa neej I LovE YoU moohll byy prijet ddoo CR *14* *8* *14* *14* miluujuuu neejfiiic faakt -
On
oN_
UpÁ BoŽí nEjFíCe hO MiLuJů..:-*
oN NeMá cHYbŮ..:-*♥
oN Je poTěÉ BeZkoNkUrEn¨ČnÍ MiLuJů moC ..:D
oNe tI Je nEj piSnÍčKá..<♥♥♥♥
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
....
Souhlasím že je Qrásnej....thaQy se mi líbí....ale neumí wšechno...napříQlad neumí česQy... *9* ....a thřeba se dočQáme a přijede do naší prdele swětha..... *4* ...necháme se přeQwapith... -
-
Re: ....
jn.....skoda ze neni z CR:(v USA sami pekni zpevaci a u nas Karel Gott a take *10* mohl by prijet uz by bylo jedno kam ale mohl by ale stejne neprijede *9* ten ani nevi ze nekde je nejaka Ceska Republika *9* *9* -
-
Re: Re: ....
Hj lidi ja kvuli němu snad poletím do Kanady!! *9* *9* kdo poletí se mnou?? *1* *1* upa božskej!! -
-
Re: Re: Re: ....
Já mám v KanaĐ€ t€tu asik k ní poj€Đu a půjĐu na Justinovo konc€rt..!!
-
-
-
-
NEJLEPŠÍÍ....NEJKRÁSNĚJŠÍ... ..MILUJEM.....:-*
miluju ho....on je nejlepsiii na svete....krasny, talentovany.....on umi snad uplne vsecho!! *14* *14* je proste NEJLEPSII....skoda ze asi nikdy nebude nekde u nas v CR *9* *9* -
Woooooooow
Ty krááááso!! Je fakt boží :) woooow, ale takovej hezu kluk ma určitě holku že:) Stejně u něj my holky z česka nemáme šanci.. *9* To neplatí *16* Ae je fakt božžíííí *14* *14* *14* -
-
Re: Woooooooow
Nemá holku *3* Dělal rozhovor pro muchmusic a tam na otázku "Do you have a girlfriend?" odpověděl: "No, I´m single" *14* :)Dav šílel *1* -
-
Re: Re: Woooooooow
posles mi plss odkaz -
-
Re: Re: Re: Woooooooow
*14* je prostě ten největši frajer plostě ta jeho pisnička *14* *14*
-
-
Re: Re: Woooooooow
joo to sem videla *4* ty holky uplne na prasky....sa divim on je taky krasny a nema holku *7* asi nema cas....jn my hplky s ceska nemame sanci ho ani videt na zivo jenom takova malinkata nadeje ze dojede sem *8* *9*
-
-
-
SuPéR bOy
Justin je fakt cool boy s krásnym hlasem x) nej song (zatím) one time xD poslouchám furt dokola xD *14* -
..hezuu
tak toto je moc sladkej krásnej klučina !!!!má fakt supr hlas!!je sladkej bych ho nejradši spapala!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ..hezuu
jůůůůůůůůůůů zlatá slova..!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj
je fakt hezkej jujj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
justin bieber
och onje uplně nejvíc krasny uplně kunda že ru ho a kdo ne že *14* *14* *14*
-
-
Justinek
mno tk to je nepopsatelne hezoounkej klučíííík *14* *14* *14* a One Time si poustim furt dokola má nej hlas *1* *14*