-
-_-
-
Justin Bieber je nejlepší zpěvák,a idol na svetě <3
Haters: Tím že ho ponižujete,a pomlouváte ho děláte jen a jen slavnejším *15* *15* *15* Takže za to vám my Beliebers děkujeme *3* *14* !:)
,Justin to je naše víra,která nikdy neumírá,
dokud bude tento svět,budem křičet Justin Bieber is the best !!!!! *14*
BELIEBER FOREVEVER *4* *14* *3* !
Nikdy justina neopustím <3 nejúžasnejší rodina na svetě ...
jedna velká rodina,kterou spojil jeden člověk ...JB *14*
LOVE YOU BELIEBERS!!!<3 -
-
aklafakal šakal bumbal
-
Nejlepší zpěvák je Kurt a nejlepší idol je Tuomas stačí děvenko Bieberová?
-
Tak to chci vidět *2*
-
Prej Justin nikdy neumírá! No, uvidíme za 60-70 let. Pak budete křičet Justin was the best.
-
-
Mno, tak jsem to z nejhoršího pročistila a zítra to doladím, pokud se tu zase začnete nesmyslně hádat a štěkat, smáznu vám všechno!
-
-
No, musím říct, že ačkoli jsem dosud tyhle čistky nemusela, teď by bylo vážně dobře vymazat všechno. Začíná se to dostávat na osobní rovinu a to je nanic.
-
-
:DDDDDDDDDDDDDDD Ano ale já nejsem fanynka to jsem tam snad psala néé? jen ho mám ráda písničky a jeho styl další rozdíl:)
-
-
Netvrdím opak.
-
-
Taky bych mohla říci když máš tolik názoru na JB Tak proč to píšeš v anonymu?..vídíš taky se Justinovi nelíbí když tady na něj všichni hejtujou zkus si to dát bez anonymu a uvidíme kolik lidí tě bude hejtovat zato že si tak inteligentní a jak máš tolik názoru na JB.:)
-
-
Hejtovat? A kde? Fb nemám a na jiných sociálních síťích taky ne. Na osobnosti.cz taky ne. Zatím. Ale přemýšlím o založení. Docela ráda bych viděla právě ty hejty.
-
-
Karolíno opravdu tě neznám ale si opravdu asi dost tvrdohlavá.Nech to být Neříkala si náhodou Belibers Nebeliebers?..tak proč to sakra pořád řešíš?..to tě to pořád baví ty ani prosimtě nevíš co říkáš Justin je jen osoba co je slavná a má dost těch neříkala si náhodou Karolíno my Hasters? a pak najednou jakoby že vůbec Hasters neznáš když se samozřejmně o toto téma bavíme a když se bavíme o Seleně a Justinovi víš toho tolik i když ho moc nemusíš?..Myslím že je opravdu velký rozdíl mezi Beliebers a Nebeliebers:3*A když je mluva o tobě tak proč neřekneš názor na to jak tak krásně !ARGUMENTUJEŠ! Hlavně že máš tolik názoru na Justina!..To máš pravdu že je opravdu trapné když někdo mu nadává že je gay!ale taky je trapné jak ty tady na každýho máš názory ale sama neřekneš že si udělala chybu!Mohla bych se zeptat? kolik ti je?..Přiznám se nevím co už psát protože jsem řekla to co chci ale jak jde vidět tak ty toho máš tak dost že tady nepíšeš jenom o Justinovi ale i také o vulgarismech?..:)*Taky můžu říci došla ti slova neřeknu:)*protože je velký rozdíl mezi diskuzí a protislov:) Myslím že tady je už jen protislov:) takže už né diskuze...proto to nemá cenu se tady hádat:)*
-
-
Je mi 15. A tvrdohlavá jsem, to vím sama. Víš, proč na tvé komentáře odpovídám? Protože je píšeš! O vulgarismech jsem psala, protože Maruška tvrdila, jak mu haters nadávají. Většina z nich se vyjadřovala slušněji, než ona sama. Říkejme tomu tedy debata, hádka... jak chceš.
-
-
já sem se už omluvila takže žádní hádky *6*
-
-
Souhlas!!!!!!
PS: Baruj, mám pocit, že mě chceš umluvit k smrti. :D By the way kolik je tobě?
-
-
-
jo nadává *3*
-
-
Nemusíš se mi omlouvat Maruško.Ale prosimtě nejsem fanynyka Justina jen ho mám prostě ráda tak neber to jak si to myslíš okey?..
-
-
ok kámoško *3*
-
-
Ta pravá! něco rozhodla! to sem opravdu neřekla? o.O..
-
-
Na co míříš? Když reaguješ na komentář, napiš to opravdu pod něj jako reakci. Je tu hodně komentářů.
-
-
Opravdu? ne! je opravdu Karolíno rozdíl kamarádka a sestra taky si nejdřív promysli co napíšeš;)*
-
-
Podívej se na:
http://www.karaoketexty.cz/bieber-justin-28398/fanklub/strana-1
Už chápeš? -
-
:DDDDDDDDDDDDDDD Ano ale já nejsem fanynka to jsem tam snad psala néé? jen mám ráda jeho písničky a jeho styl. Rozdíl;)*
-
-
Já vím, že ty fanynka nejsi, ale Maruška ano.
-
-
-
-
To nikdo neřekl že mi vadí že si jeho fanynka Maruško..
-
-
aha promin myslela sem si že jo :D
-