-
Fakt nevim co tady vsichni resite justin je komercne nejuspesnejsim a nejvic ocenovanou mladou hvezdou soucasnosti dosahl uz tolika uspechu co nikdo zvas nikdy nedokaze vy vsichni co ho pomlouvate jenom zavidite penize, uspech, slavu a selenu. A co ze je zase ze selenou asi si jsou souzeni a maj se porad radi proto spolu zase jsou.
-
-
Jako holka opravdu nemám důvod závidět mu Selenu. Sláva je dobrá věc, ale když už být slavná, tak bez věčných skandálů. Úspěch, jak relativní to pojem. Peníze. Myslíš ty papírky, které používá na placení kauce?
-
-
Chudák Justin... Ten si tohle všechno ani nezaslouží. A navíc on patří mezi nejbohatší celebrity, jestli víte! Má přes 3 miliardy korun a to je dost! Co třeba Chris Brown. Ten má jen 500 tisíc. Justin má mnohem víc korun než on. A navís Chris by si zasloužil dostat přes dršku, Rihanna si to na rozdíl od něj nezasloužila!
-
-
Chris Brown má jenom 500 000?? WATA..
*8* -
Tak tedy, suďme lidi podle peněz. Kdo je bohatší než JB? Takže: Putin, Kim Čong Un... Opravdu "milí" lidé.
-
Ale ty tomu nerozumíš že Ano *9* *13* *9* *13* *10*
-
-
Já tomu na rozdíl od tebe rozumím, víš?
-
-
Ale zaslouží *16* *10* Dostal Selenu Gomes do Blázince co to je za kluka Chudák Selena i kdiš ji nemám ráda tak my to bilo líto *9* *13* *9* *13* *10* *16*
-
-
Justin Bieber (bobr) je pěkný kluk ale znám hezčí kluky,Selena je lepší *4* *1*
-
-
Bud Ticho stim Jutinem *16* *16*
-
-
Hele ty Maruško, nauč se laskavě pravopis! *10*
-
-
To je pravda, ale Selena je MONOHEM LEPŠÍ než on.
-
-
Už mám toho urážení fakt dost, každý nevhodný příspěvek okamžitě bez milosti smáznu!!
-
pod te si semnou psát kdo nenávidí Jistina Bibera jsem slušná holka ale nemám ráda Justina aby jste to věděli hoky. radči mám Bsb Brian is sexy než biber *10* *16* *15* *1*
-
Justin Bieber není kretén.Proč si to myslíš?! On toho udělal víc než ty Muniku nebo jak se tam jmenuješ!A Selenu nesnáším je hrozná .. !! Spíš je chudák Justin Bieber! *2* *16*
-
-
Máš pravdu já taky nesnáším Selenu je hrozná spíš je opravdu chudák Justin
-
-
Nesnáším Justina!!! Navíc už zase chodí se Selenou. Ona už kvůli němu skončila v léčebně!!! *16* *10* *16* *10* *16* *10*
-
-
Tak proč by Selena s Justinem chodila,když kvůli němu skončila v léčebně? No proč?! Tak ho asi miluje né !! OMG! -_- *16* *16*
-
Souhlasím. *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Justin je asi nejhezčí na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechápu jak někdo může být tak sexy jako ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Není Sexy ani neni hodnej tak toho nech !!! *16* *10*
-
-
Ale já neříkala, že je hodnej!
-
-
-
neví holky co vám na tom vadízavidite neboco
*9* -
-