Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justin je nejlepší clovek na svete :*** nechapu jak ho nekdo muze pomlouvat miluju hoa kazda beliebers taky!!!
    I love you justin bieber :33
    ted ale mluvim za vsehny kdo ho miluje!!
    Love *14* *14* *14*
    • Love a kolik kluků už preblaf a ty ses z toho paf
    • Mrs.Wesley
      Nejlepší??!!!cccc ani omylem!
      • Souhlas protože nejlepší jsem ja
    • Takže né za mě*6*
  • Mrs.Wesley
    Kanče si tu ještě? Tvoje komenty jsou legrační bez tvých komentu to tady nemá cenu*7*
    • Koukám tady je někdo do me.... :)
      • Mrs.Wesley
        Ani nápad já už idola mám a ty to nejsi!!!*10*jen prostě máš hustý komenty*3**10*
        • ale:) nechces si to priznat:) ale dik:)
          • Vojeď mě
            • A ty si co
    • No jasně čičinko:) rozjezdu to tady jak ježka na dálnici
      • Mrs.Wesley
        :D neříkej mi tak je to děsný..*10*
        • a co mysicko?:D:D:D:D
          • Mrs.Wesley
            Já vím
          • Mrs.Wesley
            Ani jedno nech mě už být
            • Boha jeho tady se nekdo asi spatne vychrapal. Ja to nijak spatne nemyslel
  • snat tě nezavřou :( *13* *13* *14*
    • Mimo třeba když ho zavřou tak tam najde prince na bilim koni nebo černým?:D
  • ahoj justine si moc heskej Lubim Ťa :) moc lasko má :) *14* *14*
    • *7*
  • Ahoj lidi! JB...co o něm. -_-
    Je to fajn kluk a nemyslím si že by měl skončit v base..
    Ano jeho blbost že pordává drogy a tak....
    Jsem BELIBER :* FOREVER
    Je to kluk kterej něco dokázal...
    PS:Není to GAY kdyby byl nechodí se Sel..
    Těšilo mě TerrisT. :)
  • všechno kde je majketa sem já
  • ja bich nebila anonim ale nechci se registrovat přeč tisi to justine co sem ti napsala *14*
    • Mrs.Wesley
      Cáklá
  • Nevím jestli si todle přečtou ale prosím nezavirejteho on krasně spíva a ti kdo mu nadavaj bi se měli stiděd on toho vživotě dokazal víc než vi tak mu nenadávejte a vi prosím nezavirejteho doufam že ten soud 10.března dopadne dobře tak mu dejte třeba nijakou pokutu ja vim že to možná nejde ale on je strašně roztomilej a krásně spíva *14* *14* *14* *14* *14* ja nechci abiho zavřeli dit pak bi nepsal písničky a to já nechci bilo bi ho škoda *9* *9* *13* začínal takhle http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w&feature=share dit tobich nedokazala ani já vim že proněj platí taky pravidla ale on je užasne justine přestan dělat kravini a bi tě nezavřeli kdibi zavřeli tebe tak bi zavřeli mně a všechni tvoje fanynky si užasnej *14* *7* aš bbudu věči tak se chci dostat na tvůj koncert ale kdiš tě zavřou tak nebudeš mít žadní noví písničky a to mi holky nechcem si užasnej tak si to nezkaš a nedělej kravini bilobitě škoda ja vim že mi asi nerozumíš kdiš píšu česky ale tak at ti to někdo přeloží mám tě rada *14* *7* *7* *7* moc prosím nezavírejteho *9* *13* *7* *11* *11*
    • Mrs.Wesley
      Písně může skládat i v lochu!*1**1**1**1**1**1* daj mu papír a tužku proklepnou ho pánví a může skládat!*3*
    • Mrs.Wesley
      Pane bože nepis takoví ohromný texty*16*
    • Ahoj! Ano je to smutné já jsem jeho veliká fanynka a také nechci aby ho zavřeli je to můj idol..:* Ale dělá si to sám...-_-
      I ♥ JB *14* *14*
  • Už zase ach jo snad nám nezkončíš *9* ve vězení *13* *9* *11*
  • justin mieří 170cm
    • a co my s tím??
    • Mrs.Wesley
      No a co

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit