-
justin je nejlepší clovek na svete :*** nechapu jak ho nekdo muze pomlouvat miluju hoa kazda beliebers taky!!!
I love you justin bieber :33
ted ale mluvim za vsehny kdo ho miluje!!
Love *14* *14* *14* -
-
Love a kolik kluků už preblaf a ty ses z toho paf
-
Nejlepší??!!!cccc ani omylem!
-
-
Souhlas protože nejlepší jsem ja
-
-
Takže né za mě*6*
-
-
Kanče si tu ještě? Tvoje komenty jsou legrační bez tvých komentu to tady nemá cenu*7*
-
-
Koukám tady je někdo do me.... :)
-
-
Ani nápad já už idola mám a ty to nejsi!!!*10*jen prostě máš hustý komenty*3**10*
-
-
ale:) nechces si to priznat:) ale dik:)
-
-
Vojeď mě
-
-
A ty si co
-
-
-
-
-
No jasně čičinko:) rozjezdu to tady jak ježka na dálnici
-
-
:D neříkej mi tak je to děsný..*10*
-
-
a co mysicko?:D:D:D:D
-
-
Já vím
-
Ani jedno nech mě už být
-
-
Boha jeho tady se nekdo asi spatne vychrapal. Ja to nijak spatne nemyslel
-
-
-
-
-
-
snat tě nezavřou :( *13* *13* *14*
-
-
Mimo třeba když ho zavřou tak tam najde prince na bilim koni nebo černým?:D
-
-
ahoj justine si moc heskej Lubim Ťa :) moc lasko má :) *14* *14*
-
-
*7*
-
-
Ahoj lidi! JB...co o něm. -_-
Je to fajn kluk a nemyslím si že by měl skončit v base..
Ano jeho blbost že pordává drogy a tak....
Jsem BELIBER :* FOREVER
Je to kluk kterej něco dokázal...
PS:Není to GAY kdyby byl nechodí se Sel..
Těšilo mě TerrisT. :) -
-
všechno kde je majketa sem já
-
ja bich nebila anonim ale nechci se registrovat přeč tisi to justine co sem ti napsala *14*
-
-
Cáklá
-
-
Nevím jestli si todle přečtou ale prosím nezavirejteho on krasně spíva a ti kdo mu nadavaj bi se měli stiděd on toho vživotě dokazal víc než vi tak mu nenadávejte a vi prosím nezavirejteho doufam že ten soud 10.března dopadne dobře tak mu dejte třeba nijakou pokutu ja vim že to možná nejde ale on je strašně roztomilej a krásně spíva *14* *14* *14* *14* *14* ja nechci abiho zavřeli dit pak bi nepsal písničky a to já nechci bilo bi ho škoda *9* *9* *13* začínal takhle http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w&feature=share dit tobich nedokazala ani já vim že proněj platí taky pravidla ale on je užasne justine přestan dělat kravini a bi tě nezavřeli kdibi zavřeli tebe tak bi zavřeli mně a všechni tvoje fanynky si užasnej *14* *7* aš bbudu věči tak se chci dostat na tvůj koncert ale kdiš tě zavřou tak nebudeš mít žadní noví písničky a to mi holky nechcem si užasnej tak si to nezkaš a nedělej kravini bilobitě škoda ja vim že mi asi nerozumíš kdiš píšu česky ale tak at ti to někdo přeloží mám tě rada *14* *7* *7* *7* moc prosím nezavírejteho *9* *13* *7* *11* *11*
-
-
Písně může skládat i v lochu!*1**1**1**1**1**1* daj mu papír a tužku proklepnou ho pánví a může skládat!*3*
-
Pane bože nepis takoví ohromný texty*16*
-
Ahoj! Ano je to smutné já jsem jeho veliká fanynka a také nechci aby ho zavřeli je to můj idol..:* Ale dělá si to sám...-_-
I ♥ JB *14* *14*
-
-
Už zase ach jo snad nám nezkončíš *9* ve vězení *13* *9* *11*
-
-
justin mieří 170cm
-
-
a co my s tím??
-
No a co