-
já sem belieberka takže já ho *14* . Sice vypadal jako holka ale jako teď mu nemůžete nic vyčítat za těch pár let se docela dost vypracoval.Ti co o něm řikájí že je Gay atd. u mě nejsou nic jinýho než ubožáci kteří závidí ;)
-
-
Povězte konečně.. Co mu závidíme?!! To jsem se nikdy nedověděla, vždy jen "vy mu závidíte", ale co? Jeho negramotné fanynky (o čem jsem se přesvědčila ne jen v jednom příspěvku a nejen zde, ale i na Facebooku), jeho ženskou vizáž nebo dokonce to, že může mít více chlapců za život než já? :)
-
-
Musím přiznat že Justin zpívá jako holka, ale Má moc hezké Písně.... *14* *14* Justin vypadal Jako Holka,ale ted vypadá krásně.. *7* Takže proti Justinovi nic nemám... Má moc hezký břišnáky *14* *14*
-
Jen mu zavidáte protože co on dokázel by jste vy nikdy nedokazali dostal se s dola na horu stal se sneho nejlepší zpevak taneční a td.. až dokážete to co on tak mu pište že je gay a td.. ale ted ho vubec neberte do pusy protože on je frajer!!!....
-
-
Kolik máš roků slečno? 10? 12? Jestli je ti víc, tak Pánbůh zaplať. Tvá čeština.. No, tak tedy, pověz nám na kterou "horu" se dostal? Na to nejde reagovat. Prostě to je IQ šumích trav všech Belieberek :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
FuckUs- *1* Dobře ty:DDD
-
-
To víš no :D
-
-
-
-
Je nej..... Miluju ho *14* *14* *14* *14*
-
Zajímavé je, že to samé nenapíšeš níže uvedeným pisatelům,
viz: "Justy, miluju tě. Tobě nejde odolat!!!" -
-
chtěl jsem "Reagovat", příspěvek je určen Anonymce.
-
-
jsi namachrovany borec. a mas smulu ja robert se milujem. mas smulu
-
-
Je moc namachrovaný :) *8*
-
Justy, miluju tě. Tobě nejde odolat!!!
-
justin je heskej a pjeknej toje jasny ale snat nejde jenom o .. zled ne
deoto co mate uvnitc noja si mislim že justin je fakt heskej a jeho pisničky ... jsou všechny ...... ale moje neoblibenějši jeho kterou
ma fakt nebespečnou tak toje jasny že jeto pisnička cosemi fakt libi
tak toje justin bieber ft. boyz ii men falala a taky justin bieber
bofrend jenom tihle ma zevech tihle jinak tak nejimave hahahahahahhhhhaaaaaaa .......... *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* moct semi libiš justine -
-
Příště zkus nepsat jako homo habilis, který právě vynalezl oheň.
-
-
To je snad zlej sen...Justin má svátek ve stejnej den jako já, podle světovýho kalendáře má svátek 1. Června Laura, taky je Mezinárodní den dětí a i jméno Justin je 1. Června...To si že mě asi dělá někdo prrdel ne?
-
-
No hrůza Lauro, měla by ses nechat přejmenovat, jinak nevim jak s tim budeš dál žít!
-
-
No přesně, ale to se nemůžu, rodiče mi to nedovolí, ale chtěla bych se jmenovat třeba Samantha
-
-