-
Všetko najlepšie
-
????
proč kaká? *7* -
-
Protože když byl malý,tak byl nemocný a jeho bráška mu začal říkat Kaká a od té doby se mu říká Kaká:33
-
-
:-D
No ještě štěstí, že se nejmenuje Sere *15* -
-
Si zabil :D
-
Re: :-D
Ani trošku to neni vtipny
-
-
Very good!
Kaká má úžasnou přezdívku, bude určitě strašně hodný, vypadá slušně, umí hrát fotbal a díky tomu vydělává hrozně moc peněz. Prostě ideální kluk! *14* -
kaka je křestan
kaka kdyz mel malem ochrnout tak ho zachranil jezis protoze je krestan stejne jako ja pod dresem nosi tričko s napisem i belon to jesus (preklad:ja patrim jezisi)
a proto se mi líbi *4* -
kaka
kaka docela ma slusny vykon pralbychmu aby byl kapitanem v ac milan *5* -
-
Re: kaka
omyl kaka udelal dobre ze prestoupil do real madrid
-
-
Borec
Kaka....no co k nemu holt dodat....wim ze se nekomu zda diwne ze napred rika ze chce byt w AC kapitanem a pak prestoupi do do Realu...ale berte to z druhe strany..on newedel ze se o nej bude Real zajimat...sel tam proto ze kdyz byl maly kluk byl jeho sen si zahrat za real stejne jako napr. u C.Ronalda...w jejich dobe byl Real M. nejlepsi klub na swete:-)....jinak je to Pan Fotbalista od ktereho se da cekat ze wzdy neco predwede:-).....A tem kreri si mysli ze jde jenom za penezma....:-) wzkazuji jedine....kdyby oprawdu sel za penezma tak w zime prestoupil do Manchesteru city krery mu nabizel wetsi plat nez ma w Realu..... -
nechápu ho
Nechápu co si dokazuje. První říká že v Ac chce stravit celou kariéru a stát se kapitánem a naráz přestoupí do Realu. *16* *7* *7* *16* -
je to nejj fotbalista kterýho znám
love *14* -
kaká
Kaká je nejlepší na světě!!! Nikdo na něho nemá a nějaký sráč jako C.Ronaldo už vůbec ne!!! *4*