-
Borec
Kaka....no co k nemu holt dodat....wim ze se nekomu zda diwne ze napred rika ze chce byt w AC kapitanem a pak prestoupi do do Realu...ale berte to z druhe strany..on newedel ze se o nej bude Real zajimat...sel tam proto ze kdyz byl maly kluk byl jeho sen si zahrat za real stejne jako napr. u C.Ronalda...w jejich dobe byl Real M. nejlepsi klub na swete:-)....jinak je to Pan Fotbalista od ktereho se da cekat ze wzdy neco predwede:-).....A tem kreri si mysli ze jde jenom za penezma....:-) wzkazuji jedine....kdyby oprawdu sel za penezma tak w zime prestoupil do Manchesteru city krery mu nabizel wetsi plat nez ma w Realu..... -
Král všech fotbalistů
Jeho hra je nádherná, dokonalá. Zaslouženě nejlepší hráč světa. Ronaldinho mu nesahá ani po kotníky. A navíc se soustředí na fotbal, a ne na reklamy, jako všichni ostatní....
Prostě NUMERO UNO!!! AC Milano!!!! -
je to nejj fotbalista kterýho znám
love *14* -
kaka je křestan
kaka kdyz mel malem ochrnout tak ho zachranil jezis protoze je krestan stejne jako ja pod dresem nosi tričko s napisem i belon to jesus (preklad:ja patrim jezisi)
a proto se mi líbi *4* -
Very good!
Kaká má úžasnou přezdívku, bude určitě strašně hodný, vypadá slušně, umí hrát fotbal a díky tomu vydělává hrozně moc peněz. Prostě ideální kluk! *14* -
Všetko najlepšie
-
jen tak
ahoj,jenom jsem se chtěla zeptat,jak dlouho trvá něž sem přijdou fotky,už je sem dala asi před 2 týdny,dík no a Kaká je ten nejlepší fotbalista,Ch.Ronaldo je tehnicky vespělej hráš fakt při tý hře myslí a Massiho moc neznám,ale Kaká je jenom jeden -
-
Re: jen tak
paron Messiho
-
-
goo
kaká je najlepší futbalista aký kedy na svete bol jeho hra je užasná držím palce -
kaká je kráľ
ricardo je futbalista akých je na svete málo hra je v jeho podaní skoro dokonalá a verím že dokáže ešte veľa je veľmi cieľavedomý , vie čo robí a to je hlavné , má rýchle nohy a chuť vyhrávať
ricardo je king -
Kaká
Souhlasim se všema,jeho hra to je něco nádhernýho,to je hráč,který myslí na hru,soustřědí se na míč,a jak už jste tu psali Ronaldinho mu nesahá ani po prsty na nohou *4*