-
HB
Vše nej Kaley, miluji tě *14* -
Adresa...?
Ahoj lidi. Poslali byste mi taky někdo její andresu, prosím? :) dík moc!
icq - 446367334 -
autogram
Ahoj mam jeji autogram takze kdo by mel zajem piste si o jeji kontakt na blogu www.kitty-autographs.blog.cz jeste to neni poradne dodelane takze se nedivte *3* -
Pája
Kdyby jste někdo měli tu adresu tak na email nebo moje icq:359234455
děkujů -
krása
bohužel většinu seriálu big bang nekoukám na titulky, ale na ní, nebo do jejího výstřihu, krásná ženská :-) -
boze lidi...
Boze lidi vzpamatujte se... myslite si, ze tohle ji nekdy nekdo precte a prelozi? mozna kdybyste ji napsali v anglictine na jeji oficialni stranky mate vic sanci... jo jinak... dobre vam radim hrani na carodejky co nejdriv nechte dela to z vas akorat blbce :-D -
:´(((
beznadějně a už navždycky sem se zamiloval!!!! -
Keley
Hi Keley . prosím má někdo její adresu. *4* -
-
Re: Keley
jo jeji adresu mam...ja ti ji pak poslu pres icq bo tak nejak...mam tri adresy a na jednu kdyz napoises tak ti dio dvou tydnu dojde fotka s jejim podpisem..pa *14* -
-
Ahoj. Prosím, pošli mi také její adresu.
Děkuju -
Re: Re: Keley
Ahoj. Pošleš mi její adresu prosím. Můj mail zajicekt9@seznam.cz Čau -
-
Re: Re: Re: Keley
pošli mi její adresu pls :) michaelakuncarova@seznam.cz
-
-
Re: Re: Keley
máte prosím někdo adresu kaley chtěla bych ji *3*
-
-
-
Kaley
Ahoj Kaley chtela bych si s tebou moc psat prosim napis mi tvou adresu *3* cekam na odpoved dyztak na pridany email diky -
Kaley Cuoco
Ahoj Kaley mám hrozně ráda pořad čarodějky a dokonce si na něj s holkama hrajem i ve škole a ja jsem Bille Jenkins *4* Jsi moje nejoblíbenější herečka!! A moc bych si přála abych si s tebou mohla psát!! Ahoj Péťa a dyžtak napiš na přidaný email!! *3*