-
Pan někdo
Je to ten nejlepší člověk který pro mě mnoho znamená i v dnešní době kdy už bohužel téměř 15 let nežije.Moc schází celé naší republice kterou tak moc miloval.Karle díky za to že si byl a v mém srdci zůstaneš navždy. *4* *14* -
Re: K. Kryl
Prosím, uvědom si, že Landa vše dělal jen z populistických a finančních důvodů... :-/ -
Pan
Karel Kryl byl obrovský člověk,který ovlivnil svým bytím mnoho generací a stále se přesvědčuji,že ještě mimořádně dlouho bude.Je mi smutno,že už nikdy nic nového nenapíše a takový druhý se asi nenarodí. *4* -
K. Kryl
Kryl byl dokonalý, nadčasový; zkuste si pustit Demokracii a představte si, že by někdo měl odvahu udělat z ní v dnešní době titulní píseň pro vhodně koncipované CD... Jsem i rád, že Daniel Landa zpívá jeho písničky, protože jinak by na něj mnozí mohli zapomenout. Lidi nezapomínejte na minulost, protože jenom tak můžete předvídat budoucnost. -
Karel Kryl
je to můj nejmilejší zpěvák a mám všechny CD jsou k sehnání....A mrzí mě, že lidem v mém věku nic neříká (je mi 15)... Má úžasné texty a hlasový rozsah. A ať si o mě myslí kdo chce, co chce poslouchat ho nepřestanu... Je nejlepší! -
nesmrtelny
Karel Kryl byl a je velikán naší doby. Zažila jsem rok 1968,1989,1993 a taky demokracii, kterou jsme si představovali trochu jinak i Karel byl zklamaný. Děkuji za všechny Tvé písničky a pouštím si je doma stále. -
Maestro Karel KRYL
Pod stromeček jsem dostal nové CD Karla Kryla: Miláčku, je to radost poslouchat jeho češtinu, texty,zpěv. Nádherná poetika v jeho básních proložených v této kompilaci. Doporučuji! -
Karel Kryl
Karel Kryl-Nejlepší autor nejlepších básní a písní.Poštím si ho stále dokola.Když přijdu z práce utahaný stačí mi pustit začátek nějaké jeho písničky a jsem naprosto odreagovaný.DÍKY KARLE *3* -
Tak a tohle je pýcha nás Čechů :)
Velká osobnost českého národa,máme být alespoň na koho hrdí:)*14*
Myslím,že to nebylo jednoduché se veřejně postavit proti takovému kolosu manipulátorů,jakým komunismus byl.To,že to někdo dokázal,dodávalo odvahu ostatním.
Kytara podkresluje jeho texty,nad kterými je třeba se zamyslet.Když k tomu navíc zpívá,tak získáte skvělou hudební báseň s hlubokou myšlenkou.Lze chtít víc?Zkráceně-Karla Kryla si velmi vážím a jen lituji,že už nežije *9* -
Karel Kryl
konfucius(dot)webovastranka *3* -
vdaka
tento uzasny spevak,mi vzdy vycari usmev na tvari,vynikajuci textar a spevak,vdaka karle........ *4*