-
Ahoj kari si fakt nej a moc sexi někdy bych tě chtěl vidět na živo jsi fakt super dívám se každý den na váš pořád wifina seš úžasná milujitě *3* *14*
-
Ahoj Karino pravidelně sleduju váš pořad je nejlepší jsi skvělá herečka moc se mi líbí jak hraješ v ordinaci v růžové zahradě i já bych jednou chtěla byt jako ty zatím jen zpívám u nás ve vesnici ale prý moc hezky chci jednou i kapelu moc ti fandím a zdravím tě Tereza *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *13* *16* *11* *7* *8* *9*
-
Jses dobra pekne hrajes.Chtela bych se s tebou videt.
-
Ahoj Karčo :) seš super holka, vidím tě v Ordinaci ale chtěla bych tě vidět i naživo :)
-
Ahoj Karčo jsi strašně moc hezká a moc se mi líbíš v ordinaci i normálně nejraději bych tě poznal osobně a kdyby to šlo tak bych s tebou i chodil strašně tě miluju. tak ahoj a pošlu ti žádost na fb
-
Ahoj Kari jseš fakt moc fajn holka jak hraješ v tý Ordinaci a moc se mi líbí ten tvůj účes který tam máš jseš prostě super holka. Ráda bych se s tebou někdy potkala. *3* *3* *3*
-
jseš moc fajn holka a chtěl bych se s tebou jako ty někdy potkat strašně tě miluju jsem tvuj velký fanda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahojky kari
-
ahoj karčo seš super vtý wifině
-
Ahoj Karin skvěle hraje s v ordinaci a ve wifine. Mohla bych se te zeptat jak ses dostala do wifiny a do ordinace?
-
Ahoj Kari moc bych chtela s tebou kamarádit přes facebook tak sem ti poslala žádost tak ji prosím příjmi *4*
-
AHOJ KARI SI NEJ HEREČKA A MODERATORKA V ordinaci v ružové hazradě nej *1*
-
mam tě stršně a moc mě baví wiwina a jsi skvela v ordinaci *14*
-
akoj Kari jsi moc skvělá akrasná herečka prosim napiš na email: d.danieljezek@seznam.cz
-
Ahoj Karčo,
Jsem tvůj veliký fanoušek. Jsi skvělá herečka v Ordinaci a skvělá moderátorka ve Wifině... Moc ti fandím :)
Na Facebooku jsem ti poslal žádost, tak si mě přidej... *14* *3* *4*
Díky... -
ahoj jsi moc dobrá herečka i moderátorka prosím napiš mi na email lenert@post a lenert je moje kricí jmeno pro info ahoj *4*
-
Jsi hezká milujutě napiš na mejl tom.wolf@email.cz nebo na facebook máš tam žadost o přátelství tvůj velký fandahttps://www.facebook.com/angibrd.angibrd
-
Milá karino už od 5ti let tě miluju líbí se mi tvá role ordinaci v růzove zahrade a ve wifi ně jsi moc hezká zavolej mi na moje telefoní číslo702495 366 miluju tě
-
Maš rech. Tadeáš;)
-
jak se menuješ na facebooku