Přejít na výpis diskuzí

Karina Rchichev

OSOBNOST 2.3.2014 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BohumilekXDVostrovsky
    Ahoj Karčo,

Jsem tvůj veliký fanoušek. Jsi skvělá herečka v Ordinaci a skvělá moderátorka ve Wifině... Moc ti fandím :)

Na Facebooku jsem ti poslal žádost, tak si mě přidej... *14* *3* *4*
    Díky...
  • ahoj jsi moc dobrá herečka i moderátorka prosím napiš mi na email lenert@post a lenert je moje kricí jmeno pro info ahoj *4*
  • Jsi hezká milujutě napiš na mejl tom.wolf@email.cz nebo na facebook máš tam žadost o přátelství tvůj velký fandahttps://www.facebook.com/angibrd.angibrd
  • Milá karino už od 5ti let tě miluju líbí se mi tvá role ordinaci v růzove zahrade a ve wifi ně jsi moc hezká zavolej mi na moje telefoní číslo702495 366 miluju tě
  • jak se menuješ na facebooku
    • Maš rech. Tadeáš;)
  • Jsi strašně krásná chtěl bych se s tebou někdy setkat
  • Líbilo se mi jak si byla z kubou a dělali jste módu jak se oblíct na ples hodilo se mi to fakt dík:)
  • ahoj Kari mohu být ve vaší partě wifině PLS PLS jsi super holka a napiš jesti mohu být s vámi od roku 2016 *7* *7* *7* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *5* *5* *3*
  • AHOJ KARI MUŽU SE ZEPTAT JESTLI MOHU BÝT VE VAŠÍ PARTĚ WIFINĚ ODEPIŠ A DYŠTAK BYCH NASTOUPILA ZAČÁTKEM ROKU 2016 *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *5* *5* *5* *5* *5* NAPIŠ MI NA Veronika.simkov@seznam.cz
  • jo chyba v mojem tel. cisle je to 722271430 *7* *1* *1*
    • Kde bydlyš ondro. Odepıš:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit