Přejít na výpis diskuzí

Karl Albrecht

OSOBNOST 9.4.2007 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože že se nestydíte takhle tady žebrat, žebráci, ostudo fuj je mi z vás zle! *11*
  • Mr. Karl Albrecht, let metell you wrote letter. I am deaf sinee birth, I´m 51 years. I´m from Cologne. I am participating in the project Czech Republic Slovakia´s suecess and my dreamis to build the first Guest House Home for Deaf Seniors. I´m doing my project, which will bethefirst, strictly designed for the deaf on the elderly, the history of the Czech Republic. Such projects are available only in foreign countries such as Holland, etc. Why can not we be the first competive country with a "fabulous" house for deaf grandmother and grandfathers?
    I would like to make sure that you turn to for help in finding a solid investor and sponzor the purchase of land and construction of a boarding house home for deaf seniors in Prague. I wanted wery much ro our retirees new architecturally interesting building with modern equipment, special compensation.
    If you have it your situation allows, please, take me today in response to an e-mail: DOMOV.NESLYSICI@seznam.cz

    Thank you for your understanding
  • potrebuji pomoc

    dobry den,prosim Vas touto cestou o pomoc¨¨financni...jsme rodina se dvema detmi a treti cekame za mesic,,prisel jsem o praci,,a tady na nasem okrese nemuzu nic najit.Jsem zoufali,nechci aby treba deti skoncili nekde jinde,ponevadz platime najemne a pritelkyne bere pouze materskou a to tu kratsi 3,800tp je cely nas prijem..prosim pomozte dekuji cislo uctu 2100147025-2010,opravdu nam pomuze jaka koliv castka a budeme za ni moc vdecni,sbad se najde nekdo kdo chape jaka je dnesni situace slabsich rodin.
  • Dotaz

    Vážený pane,Karl Albrecht.
    Mám 65 let bydlím v rodiném domě se synem a jeho dětma. Na náš domov byla vydana exekuce z důvodu neuhrazení částky 1 043 000.-z bývalého podnikání ve stavebnictví.
    Několik osob nám vystavby neuhradilo,proto jsme museli firmu zavřít a podstoupit neuhrazení soudu.Bohužel,již nevěříme že máme při našem soudnictví nějakou šanci,soudy trvají již 10 let.
    Při mém věku i manželky nevíme jak nám může někdo pomoci i když by jsme částku dodatečně vrátili. Hledáme pomoc kde se dá,chtěli by jsme dožit něják v našém domku,proto se Vás ptáme,nemužete nám nějak pomoci? Byli by jsme Vám velmi zavazaní,Děkujeme Karel Cichý a Jiřina Ostrava-Radvanice Turgeněvova 44 716 00
  • poskytnutí investice pro podnikání

    Dobrý večer! Neustále sháním investora pro pokrytí náklady k podnikatelském projektům, které jsou i vysoce výnosný. V současné jsem nikoho nesehnal a tak bych potřeboval pokrýt náklady pro projekt cca 2.500.000,kč. Pokud by se naskytl větší obnos. Tak jsem schopnej investice i rychleji znásobyt. Pokud budete mít zájem investovat do mojich projektů. Ozvěte se mi prosím na telefoní číslo a to +420 732 569 708 a nebo na meil a to: CZECHOGLOBAL@seznam.cz. Mluvím pouze česky a jinak jsem ochotnej zaslat zhotovenej projekt na meil. Předem Vám moc děkuje za pochopení ředitel firmy OSVČ - CZECHOGLOBAL Ivan Lehota

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit