-
Je to prostě úžasnej film😍
-
Karol Sevilla je nelepší a nejúžasnější zpěvačka, herečka, bruslařka a tanečnice na celém světě. Jen škoda ,že žije a natáčí v Argentině a neumím španělsky jinak bych ji strašně ráda poznala 😍 jsem jí naprosto posedlá. A nevím jestli to víte ,teďka jede v televizi druhá řada ,ale na stránkách NAJSERIÁLY, SledujSeriály.to a Přehraj to najdete všechny díly i díly ze třetí řady. Já jsem je viděla už všechny a koukám na celý seriál už asi po třetí 😍 😍 😍 😍 😍 😍
Jo a nezapomeňme na herce co zde vystupují, teď myslím hlavně kluky až na Ramira a možná Pedra jsou všichni hrozně hezcí a talentovaní. Nejhezčí je ,ale Nico, Gastón, Simón a pak Matteo
-
@FanRuggerol to čo ty píšeš to nemá žiadny význam radšej sa zaujimaj o iné veci nie o tu Karol Sevilla
Ruggero má s Cande synovca Benja keby s Karol chodil všetci by ho neznášali ani s ňou nechodí má 18 a vyzerá na 10 rokov je od neho mladšia tak nemôžu byť ani náhodou spolu -
Soy Luna je úplně boží
*14* Karol Sevilla je nej jako Luna stejně tak Ruggero pasquarelli jako Matteo je taky úplně boží *3* *14* *4* *15* -
lucko kocim tak ahoj *15*
-
ahoj lucko ja taky chci naštevu super to a karol sevila a ona herečka a zpevačka y modelka ja jsem andrejka a karol sevila muže napast tak ahoj *14* *14* *14* miluju karol sevila
-
Je narozena 09.12.1999
-
Jsi super
-
-
Máš pravdu
-
-
Holá karol si nadana a taky moc hezka a hraješ v SOY LUNA a ten serial prostě z BOŽNUJI tak holá *4* *4* *4* *4*
-
je nadherna
*5* *5*