-
jde to *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*
-
beautiful girl
Karolína je MY IDOL...je to nejhezčí modelka... *14* *1* *14* -
very beautiful girl !!!
*14* -
nic moc teda
UPRIMNE -
hlupaňa
Nechcem spochybňovať krásu slečny Kurkovej,ale jej mozog.V minulotýždnovej show v americkej televízií sa jej moderátor opýtal,či je z "Czechoslovakie".Slečna Kurková odpovedala,že áno.Mohla by sa naučiť,že Československo už dávno neexistuje.Ale to asi tak dopadne,ked niekto začne robiť modeling už na základce... -
-
Re: hlupaňa
Neřikej o někom že je hlupák, když toho člověka neznáš... Karolina je naopak vyspělá a chytrá slečna, která ví co chce v životě dosáhnout což se o tobě asi říct nedá... -
-
Re: Re: hlupaňa
Zlatá pravda. Souhlasím moc. Nejen krásná. Ještě ona strašně nadaná. Já jí ale okouzlen. *14* *4* Stoprocentně bude holivudskou hereckou a dostane hvezdu na alej slávy. Strašně ji v tom fandim a držím ji palci. *3* *4*
-
-
Re: hlupaňa
karolinina mama je zo slovenska a ocko z ciech....nic v zlom, aleee.....hlupana si ty! nepis o to o som vies .... -
-
Re: Re: hlupaňa
Opravdu to je tak. Karolína Kurková nejnadherniša ze všich supermodelek a nejchytrá. *4*
Československo forever! *4* *15* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: hlupaňa
vsak se v ceskoslovensku narodila.... bo ne? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: hlupaňa
Jo! Emmo máš ale pravdu. Tehdy Československo ještě existovalo. *5* *3*
-
-
-
-
-
Kurková - BOŽESTVO
Ona Anděl y Čechach -
Make-up
Myslím, že kdybychom tyhle ,,modelky'' viděli bez make-upu, nestačili bychom se divit. Jen málo modelek jsou krásné bez make-upu. -
-
Re: Make-up
Naprosto souhlasím se Sunshine.
Já jsem jí bez make upu na fotkách viděla a nic moc-nevýrazné oči,světlé řasy,příliš velká pusa..
Dostat se v modelingu tak daleko je spíš o dřině.
Po několika hodinách líčení rukama profíků je každá krásná. -
-
Re: Re: Make-up
No, vypadat podle norem krásy je to přiliš malo, je třeba ještě mít obrovskou práceschopnost a třeba velké herecké nadání, to všechno Karolína má... Nekaždá holka zvládne pracovat po 20 hodin denně... *3* -
Re: Re: Make-up
Nevím nevím, každý má jiný vkus.
Pro mě Karolína Kurková je nejkrásná a nejskvělá, prostě andilek *4* a bude takovou vždy. *4*
Četl jsem o ní, jako člověk Karolínka také je moc nadherná a báječná. *14*
Nevím, možná jsem tohoto názoru že ona strašně moc vypadá na mých prarodičů, které jsou se přestěhovali na Ukrajinu asi před jeden a půl století. *7*
Diky Karolíně jsem akorát před dva roky zjistil že moji prarodiče pochazi pravě z Česka anebo Slovenska, začal jsem se učit češtinu a slovenštinu a moc mi zaujala česká kultura. *14* *3*
-
-
Re: Make-up
No, Karolínka pravě patři k tim modelkam kteře jsou krasné i bez make-upu
Koukni na jí fotky v běžnem živote. Ona tam vypadá možná ještě lepé a skvělé než s make-upem.
Nejhezká to supermodelka. *4*
-
-
ok
no dobre by vydelavala na e55 *5* -
NEMACHRUJTE
no ale ako sama hovori krasu zdedila po matke-SLOVENKE *4* .hmm takze odkial su teda tie najkrajsie zeny sveta *1* .ved aj tatana kucharova je poloslovenka.tak nehovorte ze najkrajsie su len cesky!!!! *13* -
-
Re: NEMACHRUJTE
Ty nebud tak chytrá jo!!!I atk jsou narozené v Česku tak jsou Češky ne? *15* A to by bylo stejný jako bys o mně napsala že jsem němka když byla moje matak němka ale já jsem se narodila v česku!!A jsem celkem pěkná hrála jsem ve filmu nadinko pospiaž! V polsku *3* *3* *1* No a jsem taky prostitutka takže kdo má zájem o dobrou dávku sexu tak at se hlásí an autobusové zastávce v dejvicích vždy tam čekám od12:30 až do 5:30 tak snad příjdete a mimochodem dělám i lesbickej sex.Je mi 20 a jsem pravá blondka s šedýma očima mám velký poprsí jsem štíhlá vážim 50 kg a měřim 176 cm tak papaá!!! *3* *3* *15* *14* -
Re: NEMACHRUJTE
No, Moravanky sú tež velmi krásné ženy *13* *3*
-
-
llolj
tohle určitě neni naše nejúspěšnější modelka stejně sou na tom herzigová, pořižková, soukupová i němcová....zajímalo by mne jestli vůbec eště umí česky kdyt ona sem vůbec nejezdí jinak je hnusná pysky má jak kačer a nos jako orel krom toho děsnou postavu jak je těd tlustá to je hrozný ble *4* -
-
Re: llolj
když už jí srovnáváš s jinými modelkami, tak se nauč jejich jména..žádná Pořížková neexistuje *1* Karolína nás skvěle reprezentuje, chová se slušně, nechlubí se každou svou charitativní pomocí, je to sympatická holka, za kterou se rozhodně nemusíme stydět.
*14* -
-
Re: Re: llolj
Přesně tak, souhlasím, Karolínka je prostě sůůůper, skvělá holka, rozhodně se nemusíme stydět, moc jsem pyšnej že Karolína velmi moc vypadá na mých prarodičů a moc děkuji za jí kariéru... *4*
-
-
ach....ta závist *13* -
Zajimavý názor, chtěl bych vědět zdá li herzigová, pořižková, soukupová i němcová.... atd potkavaly třebá s Toni Blarem nebo s jinymi osobnosti tohoto urovni.
Zajímalo by mne zdá li pracovaly tyto modelky na takové značky jako Prada, Miu Miu, Top Secret, Valentino atd ... byly někdo z nich tvařem třebá Victoria's Secret???
Karolína rádo jezdi do Česka. Moc pomáhá a přispěvá České republice, prostě o tom jako slušný a hodný člověk asi nikomu nevyhlašuje. Třeba v 2002 kdy Česko zasáhla povoden, Karolína moc pomohla s likvidace následků tou katastrofy, bylo ji tehdy jenom 18 let... Už jen za reprezentaci České země si Karolína zaslouží velké díky a potvrzuje, že nejkrásnější dívky světa jsou z České republiky.
Docela skvele vypadá, lepé než dřiv. A má nadhernou postavu a povahu.
Tlustá??? Zajimalo by mě podle jakých standartů? *3* -
no tak to určitě najsou na tom stejně...Kurková pracovala pro daleko prestižnější firmy...a dobře reprezentuje ČR...ale dohadovat se nehodlam...to nikam nevede, každej má svůj názor, já jen píšu ten svůj *15* -
-
Re: Re: llolj
Ano, souhlasím a bude stejne skvělou hereckou, vid? *4*
-
-