Přejít na výpis diskuzí

Karolína Plíšková

OSOBNOST 20.7.2014 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kájo ptám se tě jestli jsi nejlepší v tenise.Prosím odepiš do tří dnů je mi deset let.Fandí ti naše celá rodina.
    • Ahoj Terezko!teď jsem si to až přečetla nebyl čas víš jsem tenistka nemám čas to každej den kontrolovat ano jsem nejlepší v tenise!
    • V první řadě se ti strašně moc omlouvám Terezko, že píšu až čtvrtý den, ale neměla jsem čas odepsat dříve. Ano jsem nejlepší tenistka na světě a jeětě dlouho budu. Měj se hezky a zase někdy napiš, tvá Kája
      • Oprava: ještě
  • Karolínko, jsem tvoje fanynka. Opravdu doufám, že Hrdlička je pouze tvůj úlet. Sice jej neznám osobně, ale obličej člověka dokáže o osobnosti mnohé vypovědět. Prosím, nevěř mu. Máš na daleko lepšího chlapa. Chlapa na úrovni. Fandím ti...
    • *8* hrdlicka ji staci aha oblicej vypovida mnohe *12*
  • kajo na konopisti jste s michalem krasny par jen tak dale tvoje fanynka
  • kajo k dnesnim narozeninam hodne stesti a hodne lasky od michala
  • kajo jsem tvoje fanynka a preji ti hodne stesti v tenise a hodne lasky k michalovi
  • karolino si jednicka umis hrat super tenis preji ti k vitezstvi a ty to docilis jsi sikovna
  • karolino jste jednicka v tenisu a verim ze to pujde dal a dal drzim palce 27.1 2017
  • karolinko preji vam hodne stesti v tenise a hodne lasky od michala slusi vam to moc jen tak dal
  • Díval jsem se, nahrával jsem. Místo komentáře jsem poslouchal Ramones, protože komentáře nedávám. Nahrávku si ukládám a bude na tom minimálně terrovém disku jako první pod názvem ouvertura. :-)
    Moc děkuju za skvělý zážitek.
  • Dobrý den Karolíno, jsem Váš velký fanoušek a přeji hodně štěstí na US OPEN.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit