Přejít na výpis diskuzí

Karolína Vrbasová

OSOBNOST 31.12.2006 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta pitcha má řidičák a žije v Praze *5*
  • No lidi,čtete po sobě to co napíšete ??? Ted nemyslím gramatiku ale ten obsah urážek a obvinění....jste ubožáci a je mi Vás líto....A Ty Karolíno , si z toho nic nedělej....si super - dokázala si toho víc , než dokáže kdokoli odsud za celý život...!!! Venca.
  • Není to urážlivé? Myslím, že ne. To bych nikdy neudělal. To ne. Jen mě mrzí, že taková hezká holka by se uplatnila jinde. Tohle by mohla přenechat určitým typům. Tolik k tomu předešlému. Já když se na "to" někdy, jen někdy, dívám, sleduji více Karolinu, než to, co je předmětem její reportáže. Dívám se rád na hezké věci (v tomto případě lidi). Tolik k mému předešlému příspěvku. A už držím hubu. Děkuji.
  • Dobrý den Karolíno. Viděl jsem Vás i z profilu při reportáži o vulgaritách....A? Jste MOC hezká holka, tedy nejen inteligentní. Tak ať Vám to zůstane a ty vulgarity od lidské spodiny "abstrouhejte". Takto já rád komolím slova, lidem to dělá dobře a cítí se alespoň na chvíli povzneseni, když vidí blba. Nebo také říkám "or lajt" a to byste nevěřila kolik lidí si hned pospíší s poučením. Já vždycky na to říkám:" Jó, tak vono se to říká jinak a je to asi americky že jo?" A jak jsou spokojeni. Manželka do mě nenápadně kope a říká, že už se mnou nikam nepůjde, když ze sebe budu dělat blba. Povídám jí:"Já, ze sebe?"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit