-
KAČKO přeji VÁM a VAŠÍ dcerce KAČCE všechno nejlepší k svátku hodně zdraví,štěstí,spokojennosti,úspěchů ve VAŠI herecké a muzikálové profesi
jste moje oblíbená zpěvačka
ze srdce přeje Martina -
MILÁ KATZEŘINO !
Všechno nejlepší k narozeninám Vám přeje Váš fanda ze severní Moravy!!! KATEŘINO,přejí Vám samé úspěšné dny !!! Jiří *4* *4* *4* *14* *3* *3* *3* -
Všechno nejlepší Kateřino ke 44.narozeninám. *4* *4* *3* *3*
-
Novodobá celebritka a nic moc herečka je Brožová
-
Od Brožové se držím na míle daleko, další naše novodobá celebrita, která neumí hrát
-
Kateřina Brožová je velice hezká žena a myslím,že je i inteligentní,vyzařuje to už s její osobnosti,má milý pohled a nevypadá na to,že by byla nějak namyšlená.
-
Krásná Kateřino!
Všechno nejlepší k narozeniném !!! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Stále mě překvapuje, jak zde plno komentujících paní Kateřinu označuje za sice hezkou, ale ne moc inteligentní. Jak můžete zpochybňovat její inteligenci, když ji osobně neznáte? Ano, hezká sice je ( to můžu posoudit i jako holka ), ale urážet ji tím, že je neinteligentní, to mi nepřijde moc na úrovni. Kateřinu sice moc jako herečku nemusím ( přesto u mě má sympatie ), ale tohle bych si o ní říct nikdy nedovolila.
-
Vulgarity
Není na světě člověk který by se líbil všem.To ale nikoho neopravňuje být vulgární.Sprosté výplody některých přispěvatelů pouze svědčí o jejich "prachmizerné" inteligenci a vychování. Většina takových lidí je pouze zakomplexovaná a své bolístky si "léčí" urážkami! -
Na sex je to dobrá samica a porád hezká ženská Brožová, ale hrát neumí