-
vybírá si chlapi podle zadku už byla 4 vdaná ale stejně jí miluju mám všechny díly co zatím vyšli a viděl jsem je už snad desetkrát *1*
-
Re: Re: ?
Tak to mi zlomila srdce ale já se dočkám -
Re: Kathryn :o)
já ji miluju,když se podíváš na poslední řadu pořádně tak uvidíš že to vidět je,ale mne to nevadí *1* -
Re: Re: Kathryn
co jsem četl tak prý pro nízkou sledovanost v Americe nepočítají,sám jsem hlasoval pro pokračování.Každý díl znám skoro naspamět *1* -
Re: Re: ♥♥♥♥♥♥
jasně ona je nejhezčí ženská co znám,prostě ji miluju *1* *1* -
Re: ?
Jo má syna našla sem to na fotce a podle toho obličeje je to její syna manžela musim zjistit kterýho s těch třech co sem s ní viděla má *3* *3* *3* -
Re: Miluju
Ha já sice nejsem na holky ale mám ji radši než ty!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* -
Re: Miluju
Souhlasím....je dokonalá!!! Jsem holka a uznávám, že je krásná, charizmatická a sexy!!! *14* -
Miluju
Nevím.. asi jsem na holky, ale já se do ní zamilovala xDD nemůžu za to, že je tak strašně.. DOKONALÁ!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vypada dobre
ja vim ze to tady pisou vsichni ale musim napsat ze na ten vek fakt vypada hodne dobre *14* RESPECT -
Re: Re: ♥♥♥♥♥♥
bože lidi jsou tak krutí leč :-))))) -
Happy birthday
Happy birthday Kathryn *4* *4* -
vše nejj
Přeju všechno nejlepší..Jsi moc pěknná herečka :) *14* -
Narozky
Vše nej, zdraví, štěstí... *4* -
!
Vše nej! -
Happy
Birthday! Jsi dobrá;) -
narozeniny
mam ji moc rada je suprova. happy birthday -
Re: ?
momentalne chodi s Davidem Barrettem, producentem Odložených případů *4* -
?
Když nemá děti ani manžela, má alespoň přítele? Informace o jejím osobním životě nikde nemůžu najít... *9* -
Re: Prostě nej
ja ji taky miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*