-
Nej
je to nej celebrita kterou jsem kdy poznala je ůžasná katy perry She is the best!!!!!!!!! *4* *4* -
no?
Katy mám ráda,dostala mě písničkou hot and cold!Ae na živo zpívá fakt falešně!!Jinak písničky má skvělý!!Ale na živo se mi nelíbí! -
-
Re: no?
Taky si myslím.Na VH1 jsem viděla její koncert na živo a myslela jsem si, že je to nějaká nepovedená parodie an Katy.Ve videoklipu zpívá tak hezky ale na živo je to děs! *13* -
-
Re: Re: no?
njn asi ma tremu:D
-
-
-
Katy-sbírka
mrkněte na můj blog www.littlebuffy.blog.cz tam prodávám sbírku Katy -
Ona není dobrá
Nerada to říkám,ale Katy neumí zpívat vůbec.Její hlas je falešnký a upištěný a to o zpěvu něco vím! -
-
Re: Ona není dobrá
To většina zpěváků neumí zpívat a zpívají falešně!!!!!!!!! Takže Katy není jediná *10* -
-
Re: Re: Ona není dobrá
Mě se zpěv Katy líbí jak naživo tam studiově ..Takový Britney Spears zpívá jenom playback a poslechnite si její staré vystoupení ...Je to Děs...Katy se aspoň snaží ona je prostě BEST *14* *14* -
Re: Re: Ona není dobrá
Teda__tím jsem myslela že na živo zpívá falešně_Jinak má krásný písničKy!!! -
-
Re: Re: Re: Ona není dobrá
Já si myslím že její písničky jsou parádní, ale na druhou stranu na živo je to celkem bída. Ale nemůžu souhlasit s tím většina zpěváků neumí zpívat. Přece, proč by měly být zpěváky, když neumí zpívat? *1* Kdo je to třeba? Já takových zpěváků moc neznám. No...možná zpívají na playback, kdo ví. -
-
Re: Re: Re: Re: Ona není dobrá
neumi zpívat jo?mužu se zeptat kolikrát si už byla na koncertu Katy Perry?a taky bych se chtěl zeptat co o tom zpěvu víš *4* ? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ona není dobrá
Tak dobře, neumí zpívat jsem přehnala, na koncertě jsem nebyla ani jednou, stačilo mi se podívat na videa na Youtube.Com *3* Je pravda, že se teď zlepšila, ale porovnej to s CD, vím, každý nemá svůj den, ale je divné, že ze začátku se snad ani jednou Katy netrefila to srpávného tónu co je v písničce. Teď už je to lepší, ale když jsem ještě tohle psala, byla s prominutím hrozná, můj názor. Dala bych příklad mou oblíbenou zpěvačku Beyoncé, vím, je starší zkušenější, ale pusťte si videa z jejích začátků, bylo to přesné tak i tak. Špatné začátky ona neměla.
-
-
-
-
-
-
Sbírka
čau byste měli zájem o sbírku s Katy perry tak se mrkněte na www.buffy-prodej-313.blog.cz -
HLAS NAŽIVO...FALEŠNÝ
Dřív jsem měla Katy hodně ráda, ale když jsem si poslechla písně naživo *9* Většinou zpívá celkem hodně falešně, to už bych byla raději, kdyby používala playback. *15* Ale jinak ve videoklipech a tak má pěkný písničky to jo... -
=))
Jééé já bych chtěla, aby Katy Perry na točila ňákej film, kde by měla hlavní roli. -
-
Re: =))
Katy nahrává film který by měl vyjít v roce 2010 jinak si zahrála taky v seriálu mladí a neklidní více info na mém blogu : lovekatyperry.blog.cz
-
-
:-(
jak to že sem nikdo nic nenapíše *16* to ste teda fanoušci *16* -
:)
toe bomba Katy se natrodila ve stejnej den jako ja *15* *15* jen je o 10 let starsi :D *15* -
-
Re: :)
tak to je dobrý *15* já sem zas od Marka Ztraceného 10 let mladší ale ve stejnej den nejsme
-
-
Selaward
Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz