-
Podpořte Katy
Podpořte Katy Perry v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
vy
Hej nevýte někdo jestly hulí??? *7* -
-
Re: vy
jo... kouří *5* *5*
-
-
:)
Styl který spívá neposlouchám ale nikdy nedokážu přepnout její klip když hraje, je tak moc krásná a sexy *14* wow jak to jen dělá, asi jsem se do ní zamiloval. A spívat to vážně umí a dobře, jen se mi líbí jinačí styl ale kdybych měl poslouchat tenhle styl tak určitě jen kvůli ní a hlavně ji. -
-
Re: :)
Tvoje čeština je taky na velmi vysoké úrovni
-
-
Nový český web o Katy
Ahoj, mrkněte na nový web o Katy Perry www.katy-perry.cz postupně tam budeme přidávat nové a nové věci. Pokud by měl někdo zájem psát na webu tak se mi prosím ozvěte na info@katy-perry.cz díky ahoj -
JJ
Jako neříkejte jak je ona oblečená,podivejte se na svoj šatnik.Katy je super *4* -
zpiva hrozne
a jeste polykala konce slovMe se jeji pisnicky libej a v radiu jsou moc dobry. Ale vubec neumi zpivat. Koukala jsem se na youtube jak zpiva nazivo. Byl to des. Zpivala falesne *10* *9* . -
-
Re: zpiva hrozne
hlavně že ty zpíváš jako slavík asi máš špatní repráky u kompu ...ups..... *1* -
Hlavně že tiy umíš zpívat jako slavík asi máš špatný repráky u kompu , špatně ti hrajou .......ups...
*1* -
víš co? nekomentuj to ty bys to taky nezvládl/a *16* *10* *13* *5*
-
-
Anet
podivte se na tu to stánku www.katyperryfans.blog.cz a na pište svuj názor:-) *3* -
RE: nejaká petra
Napiš mi na icq 391976736 a ja ti ju rad poslu i jine jestli chces! *3* -
Katy je super
katy hezky zpívá a má dobře udělané videoklipi moc se mi to líbí *4* *4* *4* -
Katy Perry
Ona je dokonalá..:)Akorát nikde nemůžu stáhnout celou písničku Long Shot.Zrovna tu nejhezčí:) vždycky se mi stáhne jen 1:04.Nevíte někdo kde se dá stáhnout celá?;-) *14*