Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
846 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Brithday:* *15*
  • Ana72154
    Vše nejlepší a hodně zdraví k tvým osmadvacátým narozeninám Katy
  • Všechno nejlepšíí Katy !! :-** si úžasná zpěvačka jen tak dál :DDD !!! :-**
  • Jsemvkapele-Rihanna
    Všchno nejlepší:) Jsi bestovní zpěvačka! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Veejaa
    ten new Klip ♥ od Katy- Wide awake :) je úplněě úžasný ;) ♥♥♥
  • ty jo konečene nejaký člověk který má KONEČNE pravdu lidi jak to mmužete poslouchat!!!!!!!!!!!!!!!!! *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    • Hele víš co ty krávo.Když ji nemáš ráda tak sem nic rači nic nepiš.Protože ty bys nic takovýho nedokázala takže drž zobák a drž se od ní dál protože jediná nána jsi tu jediná ty!! *16* *16* *16*
    • to je snad naše věc, jestli jí posloucháme nebo ne.já taky neposlouchám některé zpěváky, ale nekritizuju je
  • Veejaa
    nevíte někdo jestli ten film- http://www.youtube.com/watch?v=K16NvLCk2CY&feature=g-all-u&context=G26d207eFAAAAAAAASAA ja vim že je na něho jen zatím ukázka ale potom někdy až bude hotový tak jestli ho tu v Čr budou dávat ?? klidně i s titulkami ??? :)
    • Mám pro tebe špatnou zprávu.Film s Katy nebude v českých kinech promítán.I když se o tom uvažovalo.Jediné promítání tohoto filmu je(nebo bylo) v Lucerně v Praze, tam ale už mají (měli) plno.
    • Zřejmě nebudou premiéra byla ve větších zemích někdy na začátku července. Chtěl jsem na to taky jít, na začátku července jsem přijel do Anglie bylo to tu tak 2 týdny a pak to tu skončilo... Takže pak si to asi někde budeš muset stáhnout :p
    • podle mě ne, protože to v americe byl total propadak. co se nelibi v americe, to sem nepošlou
    • odle mě to bude za hodně dlouho si Za ok jestli ne za dýl že v USA to odvisílaj až v létě a než to češi zase dojednaj joděj tm titulky a vše odobně tak to bude zas doba
      • Veejaa
        to mas pravdu :) to bude asi fakt za hodne dlouho *7*
  • Veejaa
    http://veejaa.blog.cz/ ikdyž ten muj blog nic moc :( ale nejake fotečky videa atd... ;)
  • Veejaa
    nevim jestli to byla paruka nebo jeji vlasy ale spis si myslim ze paruka protoze by si je asi neostrihala ne? :) ja nevim
    • Jo, to máš pravdu. I když v těch krátkých vypadá uplně jinak. a Navíc není takový moula aby si je ostříhala. :-)
      • Veejaa
        jj ;)) *4* *4* *4* *4*
  • Už viděl někdo nový viedoklip Part Of Me? Skoro na začátku si Katy Perry ostříhá vlasy. Nevíte někdo, jestli to byly Katy pravé vlasy nebo jenom paruka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit