Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doktor Zivago

Bylo obdivuhodne jak zahrala roli Lary Antipove. Zvlast kdyz si uvedomime, ze ji tenkrat bylo sotva 17! Verze z roku 2002 se mi libila o moc vic, nez puvodni verze s Julii Christie.
  • KK?ZZ

Keira je nej herečka je moc sexi,hlavně v pirátech. *14* *14* *14*
  • nejnej herecka

Je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjj. *14*
  • keira je dobrá

Keira je dobrá herečka třeba se mi líbí blafuj jako Beckham tam je dobrá nebo piráti z karibiku ale hilary duff je lepsí si myslím *7*
  • Prostě good

Viděl jsem Piráti z Karibiku : Na konci světa a dá se říct že je to nejlepší film v tomhle období a navíc je parádně natočený!!!a co se týče Keiry tak ta ja fakt boží and je to prostě kočka a velmi pěkná herečka *3* *3* *14* *3* *3*
  • KK ZZ

Keira je krásná je hodně sexi. *14*
  • KK ZZ

Je to naše nejoblíbenější herečka.Je úplně skvělá.
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • AAA

AAAchjo ja se do ni zamiloval *4* *4* *4* *4* ale nehorazne. Mam desitky fotek stale koukam na jeji videa ale nemuzu si pomoc je to nadherna zena ktera je nejlepsi herecka (pro me). Je nejlepsi,nejhezci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
    • Re: AAA

ukaž svoji fotku at vidim jestli se k sobě hodíte. *5*
  • AUTOGRAMY!

NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz
    • Re: AUTOGRAMY!

mas autogram Keiri Knightley? *4* *4*
  • Keira

Ahoy lidi... taky přispěju svojí troškou do mlýna... Kejra je podle mě největší objev poslední doby. Je krásná a talentovaná, co víc si přát:-) Navíc ještě není zkažená manýry dnešních herců a nemá jen tak nějakou aféru. Je mi vážně mocinky simpatická *1* Keira je prostě THE BEST!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit